RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Здоров'я

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

18 квітня

17 квітня

15 квітня

13 квітня

12 квітня

11 квітня

Всі новини

Названо регіон з найзагрозливішою СOVID-ситуацією - повторюється минулий пік

В Україні вже до середини жовтня очікується значне погіршення епідемічної ситуації та зростання смертності через "Дельта" штам COVID-19, а вже зараз істотно погіршилися показники в трьох областях.

Про це свідчать дані Національної Академії наук України.

Станом на 28 вересня небезпечна ситуація із захворюваністю на Covid-19 склалася в Чернівецькій області, де кількість зайнятих ліжок зрівнялася з рівнем минулого піку. Разом з тим, ситуація також помітно ускладнилася в Харківській і Луганській областях.

"У другій половині вересня темпи зростання захворюваності в 2021 році виявилися значно вищими, ніж в 2020 за ті ж дати. Наприклад, виявлена захворюваність і кількість летальних випадків вже вдвічі перевищують минулорічні значення", - констатували в НАН.

Як повідомляв "Апостроф", В Україні за минулу добу, 28 вересня, зафіксовано 9 666 нових підтверджених випадків COVID-19. Найбільшу кількість підтверджених випадків коронавірусної інфекції зареєстровано в Харківській (976), Дніпропетровській (787), Донецькій (699), Одеській (662) та Запорізькій (592) областях.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я