RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Здоров'я

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

18 квітня

17 квітня

15 квітня

13 квітня

12 квітня

Всі новини

У AstraZeneca заявили про нові ліки від COVID-19: чим препарат може допомогти

Британсько-шведська компанія AstraZeneca, яка випускає вакцину проти коронавірусу, заявила про те, що комбінація антитіл тривалої дії AZD7442, яка була розроблена її фахівцями, запобігає розвитку важкої форми захворювання в результаті зараження коронавірусом SARS-CoV-2.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Виходячи з даних результатів досліджень можна зробити висновок, що комбінація антитіл тривалої дії (LAAB) AZD7442 зробила можливим статистично значуще зниження випадків розвитку COVID-19 у важкій формі або летальних випадків у порівнянні з групою, яка приймала плацебо. В ту групу увійшли пацієнти з симптомами COVID-19 легкого та середнього ступеня тяжкості, підкреслюється в прес-релізі.

Відзначається, що у випробуваннях препарату AZD7442 взяли участь 90% пацієнтів, у яких був виявлений високий ризик розвитку важкої форми COVID-19, а також супутні захворювання. За даними наданого звіту, у тих учасників випробувань, які протягом п'яти днів з моменту появи симптомів отримували лікування, ризик розвитку важкої форми COVID-19 завдяки препарату AZD7442 став нижче на 67%.

Раніше "Апостроф" повідомляв про рейтинг найбільш ефективних вакцин проти штаму "Дельта" - стало відомо назву найефективнішого препарату.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я Тема: Медицина