RU  UA

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Здоров'я

Новини

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Перший "пішов": в Україні місто з "червоної зони" повністю зупинило громадський транспорт

В Енергодарі з понеділка, 25 жовтня, повністю призупинили роботу міських пасажирських маршруток. Відповідне рішення було прийнято 23 жовтня в ході засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Злякалися протестів? Влада різко змінила правила перевезення пасажирів

Про це повідомили на сайті Енергодарської міської ради.

Рішення було прийнято в зв'язку з тим, що стрімко погіршується санітарно-епідеміологічною ситуація в регіоні. Рівень захворюваності в Енергодарі вже довгий час продовжує бути стабільно високим. За тиждень було зафіксовано 448 випадків інфікування. Госпіталізували з підтвердженим діагнозом 28 городян. При цьому на сайті міськради зазначають, що з початком повторного введення дистанційної форми навчання кількість заражень серед дітей зменшилася.

"На засіданні регіональної комісії з питань ТЕБ та НС Запорізької області був прийнятий ряд рішень щодо нових карантинних обмежень. Зокрема, з пасажирських перевезень автомобільним та залізничним транспортом на внутрішньообласних (міжміських і приміських) маршрутах. Відповідні рішення прийняті і на міському рівні", - повідомляє прес-служба Енергодарського міськради.

При цьому відповідним підприємствам доручено розробити такі графіки і маршрути, які мінімізують контакти співробітників з іншими жителями.

Також в Енергодарі продовжать приділяти особливу увагу вакцинації водіїв маршруток.

Крім цього буде розглядатися питання про впровадження додаткових обмежень після виходу з "червоної" зони, щоб не допустити повторної кризи.

Читайте також на "Апострофі" - Києву загрожує перехід до "червоної" зони: які будуть обмеження.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я