RU  UA

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Влада

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Києву загрожує перехід в "червону" зону: Кличко розповів, які будуть обмеження

У разі переходу Києва до «червоної зони» беде запроваджена низка обмежень, у тому числі на відвідування кафе, спортазалів та ресторанів.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличк, повідомляє пресслужба КМДА.

Кафе та ресторани

Забороняється приймати відвідувачів у закладах харчування, якщо робітники та гості не мають негативного ПЛР-тесту (строк дії 72 години) або COVID-сертифікату.

Готелі

Діяльність закладів готельної сфери дозволена у випадку наявності у клієнтів та робітників закладу негативного тесту або довідки про вакцинацію.

Заклади соцзахисту

Заборонено відвідування родиною та сторонніми особами установ і закладів соціального захисту. Обмежується доступ відвідувачів до приміщень ЦНАПів, Управлінь праці та соціального захисту населення, Управлінь пенсійного фонду, за винятком виключних випадків. Дозволяється за умови наявності тесту або сертифікату у працівників та відвідувачів.

Спортзали та фітнес-центри

У спортзали та фітнес-центри пускатимуть лише вакцинованих або тих, хто має негативний тест. Спортсмени національних збірних команд України та їх тренери можуть відвідувати без обмежень.

Масові заходи

Дозволяється за умови наявності сертивікату або негативного тесту на коронавірус. Також можна проводити спортивні заходи без глядачів

Транспорт

Громадський транспорт продовжує роботу в звичному режимі за умови дотримання перевезення кількості пасажирів не більш, як передбачено в реєстраційних документах транспортного засобу.

Заклади освіти

Припиняють відвідання навчальних закладів з 23 жовтня до 8 листопада. Дитячі садочки продовжують свою роботу в звичному режимі за умови 100% вакцинації усього персоналу. Працюють інші заклади, всі працівники яких отримали сертифікат.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що з 21 жовтня в Україні посилили карантинні обмеження.