RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Здоров'я

Новини

4 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

Всі новини

Вже нема тієї "снігової кулі": Ляшко розповів про зміни у ситуації з COVID-19

Попри те, що в Україні за минулу добу, 28 жовтня, зафіксовано 26 870 нових підтверджених випадків коронавірусу, що є абсолютним сумним рекордом за весь час пандемії, на думку міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка, ситуація стабілізується.

Про це він заявив на засіданні Конгресу регіональної та місцевої влади.

"Позитивним у цій епідемії, зараз у цій хвилі є той факт, що у нас розрив між виписками та госпіталізаціями починає скорочуватися. Вже нема тієї "снігової кулі", яка була на початку жовтня, коли люди масово надходили до лікарень", - зазначив голова МОЗ.

Він додав, що в частині регіонів ситуація стабілізувалася, хоча і на високих показниках.

"Сьогодні ми бачимо, що у певних регіонах відбулася стабілізація на високих цифрах, але це не час, щоб розслаблятися. Це час для певного перепочинку, і ми маємо робити все можливе, щоб рятувати життя", - резюмував він.

Читайте також матеріал "Апострофа": Заразливий приклад: на кого варто озирнутися Україні в боротьбі з пандемією

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я