RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Здоров'я

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

18 квітня

Всі новини

Чи будуть українцям колоти третю дозу вакцини: Ляшко назвав необхідну умову

Українцям почнуть колоти третю (бустерну) дозу вакцини від коронавірусу або проведуть ревакцинацію не раніше, аніж повний комплекс щеплення отримає половина населення України.

Про це глава МОЗ Віктор Ляшко заявив у кулуарах Верховної Ради.

За словами чиновника, межу 50% вакцинованого населення подолав лише Київ, де 55% щеплені хоча б першою дозою. 40% пройшли Київська, Полтавська та Дніпровська області.

Говорячи про обов'язкову вакцинацію для деяких категорій осіб, міністр зауважив, що примусу до щеплення нема ніде в Україні.

"У нас є певний перелік професій чи організацій, де на роботу допускаються лише вакциновані. Найближчим часом цей перелік буде розширено", - заявив Ляшко.

Нагадаємо, "Апостроф" повідомляв, що в Ізраїлі третю дозу вакцини зробили обов'язковою .

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я Тема: Здравоохранение