RU  UA

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Здоров'я

Новини

20 травня

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

Всі новини

Потрапити до ТРЦ без COVID-сертифікату можна: у МОЗ назвали єдину "лазівку"

В регіонах, де встановлено "червоний" рівень епідеміологічної небезпеки, можна потрапити в ТРЦ без COVID-сертифікату. Зокрема йдеться про те, що у багатьох ТРЦ облаштовано центри вакцинації. Також до нього можна буде потрапити без сертифікату про вакцинацію у тому випадку, якщо весь персонал ТРЦ вакцинований на 100%.

Про це повідомила прес-служба МОЗ України.

Таким чином, якщо людина прийшла до ТРЦ для того, щоб вакцинуватися в ньому, то підприємство може дозволити їй увійти. Однак при цьому співробітники підприємства мають бути впевнені, що громадянин піде вакцинуватися. Також підприємство має переконатись, що після отримання щеплення людина залишить приміщення ТРЦ.

У зв'язку з цим у МОЗ рекомендують торговим центрам, у яких є пункт вакцинації, обладнати окремі входи та виходи для тих, хто прийшов з метою отримати дозу щеплення.

Раніше ми також повідомляли про те, що експерт розповів, чи будуть звільняти українців за відмову від вакцинації.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я