RU  UA

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Здоров'я

Новини

18 квітня

17 квітня

15 квітня

13 квітня

12 квітня

11 квітня

10 квітня

9 квітня

8 квітня

6 квітня

5 квітня

4 квітня

Всі новини

Не слухайте шарлатанів: доктор Комаровський пояснив, чи потрібна підготовка до ковид-щеплення

Відомий український педіатр і телеведучий Євгеній Комаровський розповів, чи потрібно готувати свій організм перед вакцинацією.

Про це він розповів в ефірі програми на телеканалі "Україна 24".

За словами Комаровського, вакцинація не вимагає жодної фармакологічної підготовки, "якщо хтось із лікарів вам сказав, що перед вакцинацією треба попити якісь пігулки – це не лікар, це - шарлатан".

"Вакцинація не вимагає жодних попередніх аналізів, якщо у вас немає очевидних зрозумілих хвороб. Тобто, якщо ви не почуваєтеся хворим, якщо у вас немає температури вище 38, якщо ви можете своїми ногами дійти до центру вакцинації, то вас можна щепити без жодних попередніх умов", - різко заявив він.

Також він зазначив, що такої думки ВООЗ i CDC (Центри з контролю та профілактики захворювань США, Британії, Італії, Ізраїлю – всього світу).

Раніше "Апостроф" писав про те, що Євген Комаровський розповів, які методи лікування варто нехтувати в період сезонних захворювань.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я