RU  UA

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Здоров'я

Новини

21 травня

20 травня

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

Всі новини

Легка форма COVID-19: у чому її небезпека

Перебіг COVID-19 складно прогнозувати - він може бути як псевдолегким, так і важким. При цьому нормалізація температури перестала бути індикатором поліпшення стану.

Про це розповів ТСН голова приватної клініки та радник мера Львова з медичних питань Тарас Жиравецький.

"Якщо пацієнт має високу температуру постійно, вона погано збивається протягом п'яти-семи днів, то це майже гарантовано важка течія. Є псевдолегка течія, коли пацієнт дійсно не має проблем із сатурацією, немає високої температури на шостий-сьомий день, але це не гарантія того, що у пацієнта не почнеться тяжка течія через день-два”, – сказав він.

За словами лікаря, це настільки заплутана ситуація, що сам пацієнт не зможе визначити свій стан. Як зазначив Жиравецький, самопочуття зараз дуже суб'єктивне поняття.

Таким чином температура близько 37 градусів через тиждень після початку хвороби не є приводом для радості, адже стан таких пацієнтів може різко погіршитися.

Раніше ми писали, що у Лук'янівському СІЗО у Києві зафіксували спалах коронавірусу.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я