RU  UA

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Здоров'я

Новини

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

Всі новини

В Україні з'являться ефективні ліки для боротьби з COVID-19: названі терміни

Україна придбає найбільш ефективні ліки для боротьби з коронавірусом.

Про це під час брифінгу в четвер, 25 листопада, заявив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, повідомляє ТСН.

За словами чиновника, Кабінет міністрів прийняв ухвалу, яка дозволить придбати Україні найбільш ефективні ліки для боротьби з COVID-19. У разі отримання успішних результатів клінічних випробувань Україна буде готова придбати препарати "Молнупіравір" та "Ритонавір" для лікування хворих, наголосив Ляшко.

Також міністр уточнив, що уряд вже провів перемовини з компаніями-виробниками, а самі ліки вже заброньовані для України. Більше про вакцинацію українці зможуть дізнатися, перейшовши за посиланням.

Раніше ми повідомляли, що Україну незабаром може чекати нова хвиля коронавірусу, незважаючи на те, що нинішня йде на спад.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я Тема: Медицина