З курячого філе можна приготувати безліч страв: від класичних котлет та шніцелів до вишуканих шедеврів у духовці. А авторка кулінарного блогу korolivska1 розповіла, як приготувати ароматний маринад для курячого м'яса.
На сторінці в Instagram вона пояснила, що цей маринад точно стане вашим улюбленим.
"Просто, швидко й завжди соковито. Курка виходить м'яка всередині, з рум'яною скоринкою й золотистим кольором", – висловилася вона.
Інгредієнти:
- філе курячого стегна;
- сіль;
- чорний перець;
- сухий часник;
- копчена паприка;
- куркума для золотистого кольору;
- грецький йогурт;
- спеції гриль.
Читайте також: Як приготувати соковитий та смачний м'ясний хліб із фаршем: простий рецепт замість ковбаси
Приготування
М'ясо потрібно посолити та поперчити. Додати всі спеції та йогурт, заявдяки якому м'ясо буде м'яким та соковитим.
Перемішати та залишити маринуватися в холодильнику на ніч. Якщо ви дуже поспішаєте, то м'ясо можна залишити на годину, аби воно просочилося.
Викласти м'ясо у форму для запікання. Готувати протягом 25 хвилин за температири 180 °C.
"Цей маринад реально виручає, якщо хочеться смачно, але без зайвої мороки", – наголосила блогерка.
Раніше ми писали, як приготувати м'ясо по-французьки з картоплею.
Цікаві новини для вас:
- Як приготувати ідеальну картоплю по-селянськи - секрет хрумкої скоринки
- Як приготувати на Новий рік прозорий холодець з півня: простий рецепт
- Як смачно запекти качку в глазурі з соусу та меду: детальний рецепт