Лайм

Каньє Вест заявив, що любить Гітлера, підтримує Путіна і Росію

Виконавець відомий своїми прямими висловлюваннями

Американський репер Каньє Вест, який нещодавно підтвердив, що знову балотуватиметься у президенти США, опинився в центрі чергового скандалу. В інтерв’ю конспірологу Алексу Джонсу артист заявив, що "захоплюється Гітлером" і "бачить в його особистості хороші речі".

Свою заяву виконавець доповнив твердженням, що, на його думку, саме Гітлер винайшов мікрофон та шосе. Детальніше про це розповідає видання Rolling Stones.

Фото: Getty Images

"Я також бачу хороші речі в Гітлері. Я люблю всіх. Євреї не скажуть мені, що ви можете любити нас, і вам може подобатися те, що ми робимо з вами за допомогою контрактів, і вам може подобатися те, що ми просуваємо через порнографію. Але цей хлопець [Гітлер], який винайшов автомагістралі, винайшов мікрофон, який я використовую як музикант – ви не можете сказати вголос, що ця людина коли-небудь зробила щось хороше – і тут я з цим покінчив", - сказав Вест.

Читайте також: Після ганебного листа до Зеленської Роджер Вотерс звернувся до Путіна через загрозу ядерної війни.

Крім того, сидячи у масці на все обличчя, Каньє заперечив, що фюрер вбив 6 мільйонів євреїв і наголосив, що "любить нацистів".

"Мені подобається Гітлер. Ми повинні перестати постійно засуджувати нацистів… Мені не подобається слово "зло" поруч з нацистами. Я люблю євреїв, але я також люблю нацистів. "Він [Гітлер] не вбивав шість мільйонів євреїв. Це просто фактично неправильно. Голокост – це не те, що сталося. Гітлер має багато спокутних якостей", - додав репер.

Фото: Getty Images

На цьому скандальні висловлювання зірки не закінчилися. Далі артист заявив, що йому подобається політика кремлівського диктатора Володимира Путіна, а на слова одного зі спікерів "я дуже пропутінський і дуже проросійський" репер сказав "я теж".

Нагадаємо, Каньє Вест - американський репер, музичний продюсер, композитор і дизайнер. Відомий своїми прямими висловлюваннями на різних церемоніях і в соціальних медіа, що неодноразово призводило до скандалів.

  • У лютому Каньє Вест (Йе) і Джулія Фокс розірвали стосунки через кілька тижнів бурхливого роману. Після розставання їм вдалося залишитися хорошими друзями та колегами, як зазначив інсайдер.
  • У січні Каньє Веста звинуватили у побитті фаната у Лос-Анджелесі. Через це він опинився під слідством.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

В'ячеслав Узєлков повідомив про виписку з лікарні та розповів про самопочуття після кількох операцій

В'ячеслав Узєлков розповів про своє самопочуття після кількох перенесених операцій, а також показав фото з лікарні - його виписують

Обіцяємо представити найкращим чином: alyona alyona і Jerry Heil поїхали на "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil відправилися до міста Мальме на Євробачення 2024 - артистки показали, як їх проводжали на конкурс

Що зараз з епатажною зіркою "Євробачення" Неттою, яка співала з alyona alyona під час війни в Україні

Нетта Барзілай випускає пісні на івриті та займається волонтерством - ізраїльська співачка не говорить про війну в Україні