Лайм

Каньє Вест підтвердив, що знову балотуватиметься у президенти США

Кампанію репера проведе ультраправий політичний коментатор

У 2024 році в США пройдуть вибори президента, і про намір балотуватися заявив не лише Дональд Трамп. Одіозний репер Каньє Вест підтвердив, що теж хоче брати участь у президентських перегонах.

Вест розповів про своє рішення на відео, в якому також з'явився Майло Яннопулос – британський ультраправий політичний коментатор. Видання NY Post повідомляє, що саме він займатиметься президентською кампанією репера.

Фото: Getty Images

"Це Майло, він працює над кампанією", - говорить 45-річний Вест на відео. "Ця заява?" - Запитує оператор. "Напевно, так", - зі сміхом відповідає Яннопулос, який останнім часом працював стажером у Марджорі Тейлор Грін - ультраправої республіканської конгресвумен. Саме вона у березні 2022 року підтримала заяву російської влади про "секретні біолабораторії" в Україні.

Читайте на тему: У 2020 році рішення Каньє Веста балотуватися в президенти пов'язали з психічним розладом.

Потім оператор запитує Веста: "То ти балотуєшся?" "Так, - зі сміхом відповідає репер. - Це просто, тому що ніхто не буде мені вказувати: "Ти повинен говорити це, ти не повинен говорити те", розумієш? Просто ми рухаємось у майбутнє".

Новини партнерів

Читайте також

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ