Лайм

Кохала, але не була закохана: Каньє Вест розійшовся з Джулією Фокс

Роман репера та акторки добіг кінця

Каньє Вест (Йе) і Джулія Фокс розірвали стосунки через кілька тижнів бурхливого роману. Про розрив репера та акторки стало відомо у День святого Валентина.

"Джулія і Каньє залишаються хорошими друзями та колегами, але вони більше не разом", - сказав виданню People представник зірки серіалу "Неогранені коштовності".

Фото: Getty Images

Того ж дня багато ЗМІ написали, що Джулію бачили в аеропорту і вона залишала Лос-Анджелес емоційно пригніченою та заплаканою, проте акторка назвала це неправдою.

"Так, ви всі були б раді, якби я дійсно була дуже засмучена!, - написала Фокс у своєму Твіттері, видаливши пізніше цей пост. - Сумна самотня жінка плаче в літаку! Але це НЕПРАВДА!!! А якщо мене побачити такою, яка я є! Я та ще стерва! Ми з Каньє у добрих стосунках! Кохала його, але не була закохана. Друзі, ви серйозно думаєте, що мені 12 років?".

"І так, для довідки: єдиний раз, коли я плакала у 2022 році, було 6 лютого, у день народження моєї покійної найкращої подруги. У будь-якому випадку, якщо ви хочете дізнатися всю правду, вам доведеться купити мою книгу, коли вона вийде" , - додала акторка.

Фото: instagram.com/juliafox

Джерело People додало, що вже давно все йшло до розриву, відстань ускладнює життя. Каньє та Джулія живуть у різних містах: акторка – у Нью-Йорку, а репер – у Лос-Анджелесі.

Фокс та Вест почали зустрічатися на початку січня 2022 року. Це сталося після того, як вони розлучилися зі своїми екс-половинками: Джулія розійшлася з Пітером Артем'євим, а між Каньє та Кім Кардаш'ян досі триває гучний процес розлучення.

  • Нещодавно Каньє Вест і Кім Кардашьян посварилися у соцмережі через їхню старшу дочку Норт, яка завела аккаунт у TikTok, не запитавши дозволу батька.
  • Раніше Каньє Вест заявив, що врятував Кім Кардаш'ян від витоку другого секс-відео. Модель емоційно відреагувала на вчинок.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування