Лайм

В українських кінотеатрах стартує показ фільму з Жаном Рено "Поліна і таємниця кіностудії"

Головна героїня Поліна подорожує загадковими і небезпечними світами по ту сторону кіноекрану

У четвер, 22 серпня, у всіх кінотеатрах країни стартує показ української комедії "Поліна і таємниця кіностудії" режисера Оліаса Барко.

Виробництвом картини зайнялася українська студія Kinorob за підтримки Державного агентства України з питань кіно, а також іноземна студія WILD TRIBE FILMS. У прокат ж випустить фільм компанія Ukrainian Film Distribution.

Пригодницька стрічка розповідає про дівчинку на ім'я Поліна, яка нічого не знає про своє минуле і про своїх батьків. Вона живе в будинку зі злою тіткою і двоюрідним братом. Ті таємно планують позбутися від дівчинки в день її народження, щоб отримати таємничу спадщину - кіностудію. Поліні вдається втекти, і вона вирушає в небезпечну подорож по світу інших фільмів. Тут вона знаходить нових друзів, за допомогою яких їй вдається розгадати всі загадки і здійснити головну мету цієї дивної подорожі - дізнатися правду про власну родину.

Композитором стрічки виступив Дмитро Шуров (Pianoбой). Музикант разом з гуртом Open Kids записали саундтрек до фільму, реліз якого відбувся напередодні виходу картини. Композиція отримала назву "Ніхто не сам". Пісня передає настрій фільму, розповідаючи про непрості пошуках себе і свого місця в житті.

Кліп на пісню "Ніхто не сам" - це поєднання епізодів з фільму зі зйомками Шурова і учасниць з гурту Open Kids на студії звукозапису FILM.UA.

Одна з головних ролей у фільмі дісталася знаменитому французькому акторові Жану Рено. У фільмі також знімалися Віржіні Ледуаен, Едуар Бер, Северія Янушаускайте, а також українці Поліна Артеменко і Василь Вірастюк.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймАфіша

Читайте також

Легендарна VERKA SERDUCHKA зіграє благодійний концерт в Osocor Residence

VERKA SERDUCHKA виступить в Osocor Residencе з мегахітами і новою версією Dancing Lasha Tumbai

Афіша подій у Києві: "Карибські вечорниці", вар'єте "Рояль" з Lida Lee, спектаклі "Чорного квадрата"

Caribbean Club запрошує на події лютого: гостей чекають улюблені музичні, театральні та гумористичні заходи

Карибські вечорниці: Caribbean Club повертає свої культові танцювальні суботи

Культові карибські вечірки повертаються. Перші запальні суботи чекають на гостей Caribbean Club уже в січні