RU  UA

Красота

Спокуслива Каменських знялася для модного журналу і розкрила секрети своєї краси

Настя позувала в сексуальних спортивних образах

Популярна українська співачка Настя Каменських (NK) стала героїнею нового випуску відомого глянцю L'Officiel Україна. Виконавиця знялася у пікантній фотозйомці і поділилася своїми beauty-звичками.

Кілька чорно-білих знімків Настя опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На фото Каменських постала в спокусливих спортивних образах.

В інтерв'ю журналу співачка поділилася своїми секретами краси.

"Правило, яке ніколи не порушу: ретельно змивати косметику на ніч, якою б втомленою я не була. У моїй косметичці завжди є матуючі серветки, зволожуючий крем, патчі, термальна вода і тінт для губ. З таким експрес-набором завжди впевнена, що буду виглядати добре. Ще люблю натуральні олії: кокосову наношу на тіло - воно відмінно живить, за допомогою касторової доглядаю за бровами і віями", - розповіла Настя.

"А взагалі, ніщо не прикрашає дівчину більше, ніж любов і підтримка коханого. Це мій найкращий beauty-лайфхак. Між мною і моїм чоловіком існує неймовірний зв'язок, і саме ця енергія, яка присутня між нами, робить мене щасливою. А це запорука бездоганної краси", - підкреслила Каменських.

  • Раніше український репер і продюсер Потап (Олексій Потапенко) зізнався, що після того, як одружився на співачці Насті Каменських став більш незалежним.
  • Настя і Потап одружилися 23 травня. Весільна церемонія пройшла в заміському ресторанному комплексі Fabius, куди з'їхалися всі "вершки" українського шоу-бізнесу .

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Исследование показало, что алоэ вера эффективнее борется с морщинами, чем некоторые увлажняющие кремы и уколы красоты, в частности ботокс

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стилист рассказал, какие простые приемы, а также стрижки и прически визуально могут сделать женщин после 50 лет намного моложе

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Каких распространенных ошибок следует избегать в макияже для глаз женщинам после 50 лет, чтобы визуально не казаться еще старше