Лайм

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

У весняному гардеробі кожної модниці має бути декілька пар взуття: грубі черевики на шнурівці та масивній підошві для прохолодних днів, кросівки чи кеди – для спортивних луків, класичні лофери – для ділових, а також балетки – для жіночніших.

Як зробити смачну паску швидко: найпростіший рецепт до свята

Лічені дні залишаються перед світлим святом Великодня, і досвідчені господині вже повністю поринули у приємні клопоти. І якщо ви досі не визначилися з тим, яку паску зробити і чим її прикрасити, у вас ще є час. theLime підібрав для вас найпростіший рецепт паски.

Друге підживлення: чим полити часник, щоб отримати великі головки

Кожен досвідчений дачник у запасі має свої перевірені лайфхаки, які допомагають отримати гарний урожай. І якщо ви знаєте, як захистити цибулю від цибулевої мухи, візьміть собі на замітку, чим полити часник, щоб отримати великі головки.

Крашанки у цибулевому лушпинні, які робили наші бабусі: оригінальний спосіб з листочками

Цибулеве лушпиння, як і чай каркаде, - натуральний барвник для яєць, який використовували наші бабусі й мами. Сучасні господині трохи вдосконалили цей відомий метод, додавши крашанкам малюнок. Його роблять з листочків та квітів, які можна зібрати в саду і на городі.

Вербну неділю відзначають 28 квітня: які повір'я та прикмети має свято

Цього року християни східного обряду відзначають Вербну неділю 28 квітня - за тиждень до настання Великодня. Це церковне свято символізує тріумфальний в'їзд Ісуса Христа до Єрусалиму. Він в'їхав у місто верхи на молодій ослиці, а всі мешканці виходили назустріч Спасителю.

У них чудове почуття стилю: які знаки Зодіаку вміють красиво одягатися

Є знаки Зодіаку, які схильні до шопогалізму і згрібають з полиць все підряд, а є ті, хто розумно підходить до придбань, адже знають, як з невеликої кількості речей скласти модний ансамбль. Вони мають вроджене почуття стилю, що дозволяє їм завжди мати бездоганний вигляд.

Останні публікації

Як приготувати "ліниву" паску на Великдень-2024: швидкий рецепт, який вийде у всіх / Спробуйте, якщо ви ще не наважилися робити традиційну випічку

2024-04-26 18:29

Натуральне добриво з дріжджів: як їх розводити і використовувати на городі / Рослинам подобається таке підживлення

2024-04-26 16:27

Маша Єфросиніна показала наймоднішу куртку цієї весни: стильний хіт 2024 року / Доповніть гардероб стильним верхнім одягом

2024-04-26 14:31

Як врятувати білі шкарпетки, які стали сірими: допоможуть прості й доступні засоби / Господині на замітку

2024-04-26 09:33

Як приготувати ідеальні сирники, які подають в ресторані: рецепт Лілії Цвіт / Зробити їх простіше простого

2024-04-26 08:40

В них важко не закохатися: з якими знаками Зодіаку буде найкраще перше побачення / З ними не буде незручного мовчання

2024-04-25 20:19

Блогерка показала, як приготувати заварну сирну паску з курагою і шафраном: яскравий рецепт / Поекспериментуйте з паскою без випічки

2024-04-25 16:25

Шкіряні штани - модне придбання цієї весни: з чим їх поєднує Даша Квіткова / Ідеї стилізацій від української блогерки

2024-04-25 14:18

Важливо не посадити раніше: коли сіяти кабачки, щоб вони зійшли і гарно вродили / Сіяти у відкритий ґрунт можна, коли мине загроза зворотних заморозків

2024-04-25 09:44

Як приготувати класичну українську паску на дріжджах: найвдаліший рецепт / Господині-початківцю на замітку

2024-04-25 08:19