Лайм

Який з видів літнього манікюру вам підійде: тест-п'ятихвилинка

Тест складається всього з декількох питань

Манікюр грає не останню роль у створенні бездоганного жіночого образу. Стильний дизайн нігтів привертає увагу оточуючих, а також дарує настрій і впевненість в собі кожній дівчині.

Сьогодні в нейл-індустрії існує безліч видів літнього манікюру, і кожна модниця намагається підібрати для себе свій ідеальний і, звичайно ж, модний і стильний дизайн. Але коли їх таке різноманіття, як же вибрати саме свій манікюр? The Lime вирішив допомогти визначитися і з допомогою тесту вибрати один з модних варіантів. Тест складається всього з декількох питань і забере не більше п'яти хвилин.

Французький манікюр

Французький манікюр впевнено тримає свої позиції серед видів манікюру. Адже класика ніколи не виходить з моди. Цей вид манікюру робить ручки більш витонченими і акуратними, а образ - більш жіночним. Найчастіше зустрічається білий френч, але він може бути виконаний і в яскравих тонах.

Місячний манікюр

Місячний манікюр є одним з підвидів французького манікюру. За своєю суттю він є "перевернутим" френчем. Півмісяць біля основи нігтя зазвичай наноситься білим лаком, хоча можливі й інші варіанти, яких, до речі, досить багато.

Персиковий манікюр

У цьому сезоні неймовірною популярністю користується дизайн нігтів з кольором "персик". Такий вид манікюру додасть образу свіжість, легкість і витонченість. Персиковий манікюр відмінно виглядає в монохромному виконанні, але якщо ви хочете зробити манікюр більш оригінальним - можна додати малюнок або блискучий камінчик.

Неоновий манікюр

Справжнім хітом цього літнього сезону став неоновий нейл-арт. Яскраві кислотні відтінки на нігтях навіть без дизайну не залишаться без уваги. Звичайно, неоновий манікюр - сміливе рішення, але зате з такими нігтями літній настрій забезпечено. Цей відтінок відмінно виглядає, як на довгих, так і коротких нігтях. Цей колір можна робити самостійним, а можна поєднувати з різними малюнками.

Кавуновий манікюр

Кавуновий манікюр - це неймовірно стильний варіант дизайну нігтів для літа. Поєднання червоного, зеленого і чорного підніме настрій власниці соковитого манікюру і притягне увагу оточуючих. Такий дизайн нагідок зробить ваш образ неймовірно яскравим і смачним, а також подарує відчуття легкості і безтурботності.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами

Відразу піднімає настрій: добірка красивого і модного манікюру на весну 2024 року

Модний манікюр для весни 2024 - які кольори обрати та чому вони популярні - добірка актуальних ідей, пояснення від експерта