Лайм

Осінь близько: 10 ідей стильного манікюру на новий сезон

Вибирайте найсвіжіші ідеї осіннього манікюру

Коли літо йде до свого завершення, багато дівчат починають підбирати собі новий непомітний гардероб, а також вибирати гарний осінній манікюр.

На зміну яскравому дизайну нігтів приходять нові ідеї в характерних для осені тонах. Манікюр на осінь - це темні і контрастні відтінки, такі як сірий, кавовий, бордовий, болотний, темно-оранжевий, глибокий синій, фіолетовий, чорний, смарагдово-зелений та інші. А якщо до цих кольорів додати ще й символів осені, то вийде досить оригінальний манікюр. The Lime зібрав для вас найсвіжіші ідеї манікюру на осінь, які захоплюють своєю красою і простотою одночасно.

Манікюр на осінь 2019 досить різноманітний. Це і всілякі листочки, гілочки, звірятка, овочі і фрукти, а також глибокі однотонні варіанти. А якщо у вас осінь асоціюється з негодою, то можна зробити манікюр з крапельками дощу.

Гучним трендом цієї осені став манікюр з анімалістичним принтом. Більше звірині малюнки не асоціюються з несмаком, а виглядають дуже стильно і весело. Тільки потрібно врахувати, що такий зухвалий нейл-арт найкраще виглядає на коротких або нігтях середньої довжини. Адже, як відомо, дуже легко перейти тонку грань від ультрамодного до вульгарного.

Також осінній манікюр може прикрасити улюблений ваш візерунок. Всілякі квіточки, абстракція, геометрія, різні лінії - тут все можливо і доречно. Тільки при цьому варто пам'ятати, що ваш манікюр на осінь повинен гармоніювати з вашим чином і відповідати вашому стилю.

  • Раніше The Lime зібрав для вас найсвіжіші та креативні ідеї манікюру, від яких ви не зможете відмовитися цього літа.
  • А також розповів про колись популярний французькомий манікюр, який знову в строю сучасних трендів.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Дослідження показало, що алое віра ефективніше бореться зі зморшками, ніж деякі зволожуючі креми та уколи краси, зокрема ботокс  

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими