Лайм

Як виділитися на свята: 10 ідей манікюру до Нового року 2020

Який манікюр зробити на Новий рік і Різдво

Зимові свята не за горами, і багатьох модниць вже терзає питання "Який же манікюр зробити на Новий рік, щоб всіх здивувати?". У цьому матеріалі ми розповімо вам про головні тренди зимового манікюру. І запропонуємо кілька варіантів дизайну нігтів, про які ви точно раніше ніколи не чули.

Почнемо з класики. В цьому році знову будуть в моді принти зі сніжинками і блискітками. Такий манікюр підійде під будь-який наряд, від теплої сукні до светра. І, звичайно ж, це виглядає дуже мило і актуально.

Щоб зробити дизайн більш трендовим, можна робити акцент тільки на одному або декількох нігтиках. Цікавим рішенням буде об'ємний принт, такого ефекту можна досягти за допомогою намистин і камінчиків.


На окрему увагу заслуговує опуклий манікюр. Такий дизайн створюється за допомогою спеціального гелю. Особливо яскраво виглядають принти в стилі шарфиків і светрів. Нігті з таким візерунком точно привернуть увагу ваших знайомих. І будуть виглядати дуже затишно і стильно.

Найпопулярнішими кольорами цієї зими будуть пастельні. Пудровий і золотистий рожевий, "дитячий" блакитний, бежевий, нюд, кремовий, кавовий - всі ці відтінки можна сміливо використовувати у вашому образі.

Ще одна оригінальна ідея - манікюр з прозорими вставками. Такий дизайн створюється тільки на нарощених нігтях, але зате виглядає цей ефект просто приголомшливо.

Якщо ви хочете здивувати своїх знайомих і не боїтеся виглядати занадто помітно, можете спробувати манікюр з "пухнастим" ефектом. Такий дизайн робиться за допомогою спеціальної посипки з дрібних ворсинок.

Також, обираючи зимовий дизайн для своїх пальчиків, не бійтеся дивитися на темні тони. У цьому сезоні вони будуть не менш актуальними і модними, ніж пастель. Синій, фіолетовий, зелений і чорний будуть прекрасно виглядати в поєднанні зі світлими візерунками або блискітками.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити

Читайте також

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами

Відразу піднімає настрій: добірка красивого і модного манікюру на весну 2024 року

Модний манікюр для весни 2024 - які кольори обрати та чому вони популярні - добірка актуальних ідей, пояснення від експерта