Лайм

Як не помилитися з макіяжем на День святого Валентина: 6 корисних порад до свята

Як нафарбуватися на 14 лютого

Скоро лютий, а значить наближається найромантичніше свято року - День святого Валентина. У цьому матеріалі ми поділимося з вами порадами фахівця про те, як зробити ідеальний макіяж, щоб бути найкрасивішою і стильною 14 лютого.

Мінімалізм

Романтичне свято рідко обходиться без побачення. Якщо вас чекає вечеря з вашим коханим, віддайте перевагу мінімалізму в косметиці. Не потрібно наносити велику кількість різних засобів. Так вам буде простіше підготуватися, ваш образ буде виглядати природно і привабливо, і вам не доведеться постійно поправляти косметику під час приємного вечора.

Акуратність

Обов'язково зверніть увагу на акуратність виконання вашого макіяжу. Якщо вас чекають романтичні розмови, поцілунки інші приємні моменти, ваш обранець опиниться досить близько до вашого обличчя. І зможе помітити всі неточності, які ви допустите. Тому стежте за тим, щоб все було добре розтушувано і нанесено.

Акцент на деталях

Для Дня святого Валентина краще вибрати макіяж з акцентом. Наприклад, ви можете трохи підкреслити очі, зробивши акуратні стрілки. Або нанести трохи блиску на губи, щоб привернути увагу до цієї зони обличчя. Але не варто використовувати помаду з сильним пігментом, щоб не довелося постійно її поправляти.

Трохи блиску

Доброю ідеєю буде використання невеликої кількості блискіток. Їх можна нанести в куточки очей, на повіку або на губи. Також можна використовувати хайлайтер під бровою, на вилицях і над верхньою губою.

Свіжість і натуральність

Краще всього виглядатиме натуральний і свіжий макіяж. Використовуйте легку тональну основу, освіжаючі засоби (консилер, хайлайтер). Нанесіть на яблучка щік трохи рум'ян. Це зробить образ романтичним і милим.

Стійкість

І останній важливий штрих - подумайте про те, щоб ваш макіяж був досить стійким. Якщо вас чекає романтичне побачення, ваша косметика може опинитися в зоні ризику. Ви ж не хочете, щоб після пристрасного поцілунку весь ваш макіяж залишився на обличчі вашого коханого?

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима