Лайм

Похід в салон доведеться відкласти: 5 ідей простого манікюру в домашніх умовах

Як зробити манікюр самостійно

Мінімум до 24 квітня всі салони краси в Україні залишатимуться закритими. Але це не привід не стежити за собою і не носити красивий манікюр! У цьому матеріалі ми розповімо вам, як своїми руками зробити оригінальний дизайн нігтів, який буде виглядати не гірше професійного.

Почнемо з простого. Відмінний варіант самостійного манікюру - однотонний дизайн з фігурними блискітками. Такі блискітки продаються як в готових лаках, так і в розсипчастому вигляді. Досить нанести бажану кількість прикрас на сухе кольорове покриття, після чого закріпити результат прозорим лаком.

Ще один елементарний варіант - блискітки. Розсипчасті блискітки можна купити практично в будь-якому інтернет-магазині косметики або канцелярії. Для створення дизайну вам потрібно нафарбувати нігті будь-яким лаком на ваш вибір, потім, поки лак ще не висох, занурити ніготь в ємність з блискітками. Зайве акуратно здути або змахнути м'яким пензликом. Потім, як і в попередньому пункті, слід закріпити всі прозорим шаром.

Цікава ідея - манікюр в горошок. Зробити його можна за допомогою звичайної шпильки для волосся. Також, щоб вам було простіше не виходити за краї нігтя, можна змастити шкіру навколо пластини звичайним клеєм ПВА. Після того, як манікюр буде готовий, досить зняти тонку плівку, на якій залишаться зайві лінії.

Цікавий і дуже простий манікюр - нігті різних кольорів, але в одній гамі. Підберіть покриття, які будуть добре поєднуватися між собою, і просто нанесіть їх по одному кольору на кожен пальчик.

І остання оригінальна ідея - прикраси з камінчиків. Такі стрази можна замовити в магазинах косметики і різних засобів для манікюру. Приклеїти їх дуже просто, вам знадобиться тільки спеціальний клей для нігтів або простий прозорий лак. Тільки врахуйте, що лак повинен бути досить міцним. Нанесіть основне покриття і дайте йому підсохнути. Потім поставте на нігті невелику крапку клею або прозорого лаку, прикладіть камінчик і дочекайтеся висихання. Готово!

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима