RU  UA

Красота

Яка зачіска була в моді в рік твого народження: 10 топових стрижок останнього 50-річчя

Згадуємо популярні зачіски різних років

Мода постійно змінюється. Сьогодні в тренді одні зачіски, наряди і аксесуари, а вже завтра може з'явитися щось абсолютно нове. Наші експерти вирішили згадати, які стрижки вважалися наймоднішими за останні 50 років. І поділитися з вами фото-прикладами.

1970-1979

У сімдесятих в тренді був об'єм. Для цього дівчата начісували волосся на маківці і поливали його великою кількістю різних засобів для фіксації. Також дуже модними вважалися гладкі кінські хвости, як у легендарної співачки Шер. Їх "зализували" за допомогою гелю, якого теж йшло чимало.

Фото: goodhousekeeping.com

Фото: cosmopolitan.com

1980-1989

Вісімдесяті запам'яталися багатошаровими стрижками і великими локонами. Тоді в моді була елегантність і натуральність. Дуже багато сучасних трендів прийшли до нас саме з цього періоду. Починаючи з природних укладок і закінчуючи густими бровами.

Фото: fanpop.com

Фото: vanityfair.fr

1990-1999

У лихі дев'яності в моду прийшло ідеально пряме довге волосся і короткі чубчики. Далеко не всі могли собі дозволити піти в перукарню, тому намагалися робити все самі, і часто це виходило трохи дивно. Ох, скільки ж дівчат тоді намагалися самостійно зробити цю злощасну чолку!

Фото: yahoo.com

Фото: thelist.com

2000-2009

Міленіум став часом максимально світлого блонда. На стрижки в цей період мало звертали увагу, головним був колір. Дівчата нескінченно освітлювали свої локони в гонитві за ідеальним тоном, постійно травмуючи волосся. Також була модною і інша крайність - волосся кольору воронячого крила. І звичайно нарощування! Без нього деякі дівчата зовсім відчували себе некрасивими.

Модниці і любительки гламуру намагалися домогтися платинового кольору волосся, зухвалі дівчата йшли проти системи і фарбувалися в чорний магазинними фарбами, які практично неможливо вимити. Багатьом з тих, хто в той час потрапив під вплив трендів, пізніше довелося нелегко. Виявилося, що відновити волосся після незліченних процедур знебарвлення - завдання не з легких. Ну а "вийти" з чорного - ще складніше.

Фото: diva-mag.com

Фото: yahoo.com

2010-2020

З початком 2010 року в тренди почала повертатися натуральність. Саме тому тим красуням, які раніше знущалися над своїми локонами, довелося неабияк потрудитися, щоб повернути здорове натуральне волосся. Головними модними хітами стали натуральні відтінки і здоровий блиск. Довжина перестала бути важливою, а перепалене барвниками і нарощене волосся до пояса стали вважатися старомодними.

У 2020 році в моді природна довжина, яка у кожної людини може бути абсолютно різною. Головне, щоб волосся було здоровим, доглянутим і завжди виглядали охайно. Тому зараз набагато більше модниць витрачають гроші не на фарби, плойки і нарощування, а на доглядові процедури і різні бальзами, маски і так далі.

Фото: pinterest.com/mikaela129

Фото: weheartit.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Исследование показало, что алоэ вера эффективнее борется с морщинами, чем некоторые увлажняющие кремы и уколы красоты, в частности ботокс

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стилист рассказал, какие простые приемы, а также стрижки и прически визуально могут сделать женщин после 50 лет намного моложе

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Каких распространенных ошибок следует избегать в макияже для глаз женщинам после 50 лет, чтобы визуально не казаться еще старше