Лайм

Лавандовий манікюр стає трендом: 7 стильних ідей на серпень

Кращі ідеї дизайну нігтів на останній місяць літа 2020

У серпні 2020 в моді будуть лавандовий, бузковий та інші подібні відтінки. Тому наші експерти вирішили розповісти вам, які варіанти манікюру можна зробити з таким покриттям.

Лавандовий колір дуже добре поєднується з білим і фіолетовим. Тому практично будь-які візерунки і декорації в такій колірній гамі будуть виглядати красиво і стильно.

Фото: i.styleoholic.com

Також ніхто не відміняв класику, тому однотонне покриття трендового відтінку теж буде модним в серпні цього року. Тільки обов'язково стежте за тим, щоб лак був нанесений акуратно.

Фото: pinterest.com/Talonted Lex

Оригінальне і ефектне рішення - французький манікюр омбре. Це хороший варіант дизайну як на кожен день, так і для якогось заходу.

Фото: occasingre.com

А ось ще одна ідея незвичайного французького дизайну - геометричні фігури. Такий варіант нанесення люблять багато зірок, наприклад, представниці сімейства Кардашьян.

Фото: stealherstyle.net

Лавандовий манікюр прекрасно виглядає з різними блискітками. Їх можна додати на один або кілька нігтів, легко посипати поверх всього дизайну, або зробити невеликі акценти біля основи.

Фото: cdn2.stylecraze.com

У моді все ще тримаються металік і перламутр, тому їх можна сміливо продовжувати використовувати і в серпні. З бузковим і лавандовим такі ефекти виглядають особливо ніжно і елегантно.

Фото: weddguide.com

І останній варіант з нашого списку - манюр з принтом або малюнком. Найкраще вибирати світлі кольори для нанесення візерунку на лавандовий лак. Але можна експериментувати і з більш темними, якщо покриття матове.

Фото: yandex.com/elena-belova-78

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Дослідження показало, що алое віра ефективніше бореться зі зморшками, ніж деякі зволожуючі креми та уколи краси, зокрема ботокс  

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими