RU  UA

Красота

10 провальних тату, які переконають відмовитися від салону дешевше

Найстрашніші партаки світу татуювань

Начебто всі вже давно знають, що довіряти будь-які маніпуляції над тілом потрібно тільки фахівцям. Але все одно знаходяться люди, які в прагненні заощадити йдуть до недосвідчених майстрів. У тату-художників навіть є спеціальна назва для невдалих робіт, виконаних горе-фахівцями - "партаки". У цьому матеріалі ми покажемо вам 10 партаків, які точно переконають йти тільки до професіоналів.

Клієнт напевно просив зробити йому тату з оригінальним красивим і агрессівиним тигром. Але у майстра вийшло виконати тільки перший пункт.

Фото: artofpain.ru

А тут, швидше за все, стояло завдання набити зображення якоїсь пані, щоб завжди про неї пам'ятати. Щож, таке вже точно не забудеться.

Фото: artofpain.ru

Таємничий азіатський дракон чомусь став схожий на стару гру "Змійка". Цікаво, як виглядає готова робота? Можливо майстер все-таки зміг якось виправити ситуацію?

Фото: artofpain.ru

Воїн явно незадоволений тим, як його зобразили. Тут прекрасно все - від жіночих грудей до чотирьох пальців на руці і пронизливого погляду.

Фото: tatufoto.com

Ось і Анджеліні Джолі дісталося від "геніальних" татуювальників. Такою знаменита актриса навряд чи коли-небудь себе уявляла.

Фото: biggik.com

При погляді на цей шедевр з'являється одне основне питання: це взагалі хто? Ведмідь? Вовк? Товстий тигр? П'яний кіт?

Фото: artofpain.ru

Те ж питання хотілося б задати і автору ось цієї приголомшливої роботи. Можливо це єдиноріг на лижах? А може крилатий богомол з головою коня і жалом на лобі? Залишається тільки гадати...

Фото: lh3.googleusercontent.com

У цього майстра вовк все-таки вийшов схожим на вовка. Але якось йому від цього не легше...

Фото: tatufoto.com

Хоча, в порівнянні з цим дивовижним персонажем, вовку з попереднього фото ще навіть дуже пощастило.

Фото: tatufoto.com

А ось цей пес явно щось підозрює. Хоча, може у нього такий погляд тому, що він сам намагається розібратися в художньому задумі автора ескізу.

Фото: tatufoto.com

Бонус: З автором і носієм цієї тату ми згодні на всі 100%. Пам'ятайте, що татуювання не змивається. Ця прикраса залишиться з вами надовго, її буде дуже непросто звести або виправити. Тому вибирайте майстра вдумливо, щоб одного разу не стати героєм такої вибірки.

Фото: on-tattoo.ru

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Исследование показало, что алоэ вера эффективнее борется с морщинами, чем некоторые увлажняющие кремы и уколы красоты, в частности ботокс

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стилист рассказал, какие простые приемы, а также стрижки и прически визуально могут сделать женщин после 50 лет намного моложе

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Каких распространенных ошибок следует избегать в макияже для глаз женщинам после 50 лет, чтобы визуально не казаться еще старше