Лайм

Які зачіски не підходять для рідкого волосся: 5 невдалих варіантів

Перевірте, чи не допускаєте ви цих помилок

Рідке волосся потребує правильного та якісного догляду. В інакшому випадку ви лише підкреслите недоліки таких пасм та зіпсуєте зовнішній вигляд в цілому. Раніше ми розповідали про те, як не варто фарбувати рідке волосся, а в цьому матеріалі поділимося, які зачіски для нього не підходять.

Фото: unsplash.com

Зачіски, які не підходять для тонкого волосся:

Довге і пряме укладання. Воно може зробити рідке волосся візуально ще більш тонким та ослабленим. Також така зачіска підкреслить всі недоліки місць, які ви хочете приховати.

Боб з тупими кінчиками. Ця стрижка має довжину приблизно до лінії щелепи, і через це може підреслити відсутність об’єму та рідкі пасма.

Важкий чубчик. Він може обтяжувати тонке волосся та візуально робити його ще тоншим. Натомість для рідкого типу волосся краще обирати багатошаровий чубчик.

Читайте на тему: Як вибрати вдалий колір для фарбування волосся: 5 порад, які вбережуть вас від помилки.

Високий хвіст – теж не найкращий варіант для власниць рідких пасм. Справа у тому, що високий хвіст робить шкіру голови більш видимою, через що створює ефект "прозорості" зачіски. Тобто, підкреслює всі місця, які ви б хотіли приховати.

Надто укладена, "туга" зачіска не підходить тим, хто прагне візуально збільшити об'єм волосся. Таке укладання візуально може зробити волосся ще тоншим. Замість цього обирайте більш м’які, злегка скуйовджені зачіски.

Фото: unsplash.com

Пам'ятайте, що якщо ви від природи маєте рідке та тонке волосся, найкращим вибором для вас будуть зачіски, які додаватимуть об’єму і текстури. Наприклад, багатошарові стрижки, скуйовджені хвилі та пучки.

Також у разі можливості та необхідності зверніться до свого стиліста, щоб він підказав вам найбільш вдалі зачіски. Можливо, експерт запропонує також фарбування з додаванням світлих або приглушених відтінків – у такий спосіб вдасться візуально зробити волосся більш об'ємним.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами