Лайм

8 розумних лайфхаків із зачіскою, щоб приховати брудне волосся

Такі зачіски виручать у будь-якій ситуації

Коли немає часу або можливості помити голову, на допомогу прийдуть швидкі лайфхаки для маскування жирних коренів. Серед них – шпильки, зміна проділу та кілька універсальних зачісок.

Шпильки

Сховайте жирне волосся, уклавши його за допомогою шпильок. Незалежно від того, чи носите ви бічний або центральний проділ, додавання пари шпильок з боків може миттєво перетворити "прилизане" волосся на продуману зачіску.

Фото: Pinterest

Пов'язка

Придбайте пов'язку з красивим візерунком: вона приховає брудне волосся, але при цьому виглядатиме дуже мило.

Фото: Pinterest

Читайте також: Топ-5 поширених помилок під час миття голови, які псують вигляд волосся.

Високий кінський хвіст

Зберіть волосся у високий хвіст, який не тільки прибере пасма з обличчя та шиї, але й створить охайний та стильний образ.

Фото: Pinterest

Високий пучок

Зберіть волосся у високий пучок, який виглядає модно і допомагає приховати жирне коріння.

Фото: Pinterest

Коси

Коси - чудовий спосіб приховати жирне волосся. Французька коса, голландська коса, недбала бічна коса або пара "боксерських" кісок замаскують найпроблемніші місця біля коріння.

Фото: Pinterest

Низький пучок

Низький пучок - це класична та елегантна зачіска, яка допоможе приховати жирне волосся, зберігаючи при цьому зачіску в порядку.

Фото: Pinterest

Бічний проділ

Прямий проділ (по центру) може призвести до того, що коріння виглядатиме пласким - особливо, якщо у вас жирне волосся. Замість нього зробіть низький бічний проділ, і ваше волосся миттєво стане густішим, що візуально приховає жирне коріння.

Фото: Pinterest

Читайте також: Як часто потрібно чистити щітку для волосся і чим її можна обробити від бруду.

Половина вгору, половина вниз

Якщо ви не хочете зав'язувати все волосся в хвіст або пучок, спробуйте зачіску, коли половина волосся зав'язується гумкою або заколюється на маківці кліпсою. Це швидко, легко і допомагає приховати жирне коріння, надаючи волоссю об'єм.

Фото: Pinterest

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Мерехтливі крашанки - цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня

Як у домашніх умовах пофарбувати крашанки у солодкому вині, щоб вони блищали та переливались на святковому столі на Великдень  

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки 

Як зробити смачну паску швидко: найпростіший рецепт до свята

Як у домашніх умовах швидко приготувати смачну паску, щоб здивувати своїх близьких або порадувати друзів чи гостей на Великдень