Лайм

Ювілей і нові судді: як на Х-фактор 10 пройшов 1 випуск нового сезону

Дивіться, як це було

У суботу, 14 вересня, на телеканалі СТБ стартував ювілейний десятий сезон популярного вокального шоу "Х-фактор" . Прем'єрний випуск був присвячений дню народження проекту.

Перший ефір став прем'єрою і для ведучої Даші Трегубової, яка замінила Андрія Бєднякова. Зміни торкнулися і суддівського складу, тепер на кожному кастингу шоу учасників відбирає нова четвірка суддів. У першому випуску виступи вокалістів оцінювали Андрій Данилко, Настя Каменських, Оля Полякова та член журі з багаторічним стажем Ігор Кондратюк.

Ювілейний сезон почався з кастингу в Харкові. Відкрила шоу Оля Полякова, яка в цьому році приєдналася до суддівського складу. Співачка виконала свою запальну пісню "Звонила".

Учасники першого випуску "Х-фактору-10" дивували суддів як могли. Однією з тих, хто вийшов на сцену Х стала дівчина під сценічним псевдонімом Ейра. У шоу-бізнесі вона давно, тільки відома не як співачка, а як автор знаменитих хітів. Її пісні виконують багато українських артистів, серед яких Alyosha, Злата Огневич, Ivan Navi, а також Оля Полякова.

Саме з піснею "королеви ночі" дівчина і прийшла на шоу, ось тільки виконала її українською мовою. Судді розійшлися в думках, і якщо Олі Поляковій і Насті Каменських виступ Ейри сподобалося, то чоловіча половина суддів сказала співачці "ні".

Маша Метельська вже приходила на "Х-фактор" в 6 сезоні, тоді дівчина виступала в складі гурту "Інжир". Колективу вдалося дійти до тренувального табору, але в прямі ефіри тріо не потрапило. За цей час дівчина пройшла чимало випробувань. Через лікарську помилку вокалістка ледь не втратила життя. Стоматолог ввів їй не ті ліки і тепер обличчя дівчини втратило чутливість. У новому сезоні співачка виконала хіт Бейонсе і з чотирма "так" вирушила в наступний етап шоу.

Епатажні хлопці з гурту "Оджас" зазвичай грають кавери на пісні відомих виконавців в ресторані. А на "Х-факторі" музиканти виконали у власному аранжуванні хіт Насті Каменських "Попа як у Кім" і "Королеву ночі" Олі Полякової.

Ще одна учасниця, Олена Кушнір, знайома українському глядачеві за проектами "Караоке на майдані" і "Шанс". Дівчина протягом семи років не займалася вокалом, а присвятила цей час своїм дітям. На "Х-фактор" багатодітна мама прийшла з піснею TAYANNA "Сила". І хоча виконання вокалістки викликало ряд питань у членів журі, вони все ж вирішили дати їй шанс і відправили до тренувального табору.

Ресторанна співачка Соня Goldi вийшла на сцену Х з піснею Земфіри "Хлопчик". На обличчі дівчини красується багато татуювань, одна з яких - "можу собі дозволити". Вокалістка отримала три "так", які дозволили їй пройти в наступний етап шоу.

Справжнє диво викликала поява учасника з голосом Святослава Вакарчука. Зовні хлопець не має схожості з лідером "Океану Ельзи", але його вокал і манера виконання дуже нагадує соліста ОЕ. Олексій Гузанов вразив не всіх суддів і з двома "так" відправився додому.

Бездоганний вокал продемонструвала італійка Деніз Фарро. Кілька років тому дівчина переїхала в Лос-Анджелес, де стала переможницею вокального шоу. Тепер співачка вирішила спробувати свої сили на "Х-факторі". На шоу виконавиця заспівала хіт Демі Ловато Sober.

26-річний Іван Чижевич прийшов на конкурс з піснею Григорія Лепса "Я слухав дощ". Хлопець вперше заспівав на великій сцені, до цього він виступав лише на корпоративах. Вокалісту вдалося підкорити публіку - зал аплодував стоячи, а судді не могли стримати захоплення.

Довела до сліз глядачів в залі і суддю шоу Олю Полякову 47-річна Людмила Базелюк. Жінка протягом 15 років працює нянею дочок "королеви ночі". Для того, щоб виростити дівчаток співачки жінка була змушена залишити свою маленьку дочку, оскільки після смерті чоловіка стала єдиною годувальницею в домі. На проекті учасниця емоційно виконала пісню Олександра Пономарьова "Доня" і отримала три "так".

Гурт "Степ" з 90-х влаштував на шоу справжню дискотеку. Під хіт музикантів "На банані та Смажений кабанчик" танцювали всі судді "Х-фактору".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами