Лайм

У мережі обговорюють образ Олени Зеленської на прийомі в Японії: чому перша леді в чорному

21 жовтня Володимир Зеленський з дружиною прибули до Японії

Користувачі Instagram та фоловери Олени Зеленської активно обговорюють візит президента України з дружиною до Японії. А точніше - вишукане вбрання першої леді, яка цього разу віддала перевагу чорному кольору.

21 жовтня Володимир Зеленський прибув з дружиною до Японії, куди вони були запрошені на церемонію інтронізації імператора Нарухіто. І, як можна припустити, суворі фарби Олена Зеленська обрала не тільки через статус заходу.

"Сьогодні прибули з візитом до Японії для участі в церемонії інтронізації імператора Нарухіто. Його Величність вступив на престол 1 травня, після того як його батько добровільно передав синові Хризантемовий трон у зв'язку з похилим віком. Таке зречення відбулося в Японії вперше за останні 202 роки. Попереду - дуже насичені дні", - написала на особистій сторінці Зеленська.

Наскільки можна судити з перших фото, з літака перша леді України вийшла в чорному піджаку з акуратним білим принтом кульбаби. Свій образ вона доповнила чорною спідницею максі.

Варто зазначити, що значення чорного кольору в культурі Японії істотно відрізняється від його значення в Україні та інших країнах Європи - він символізує радість. Так, наприклад, матері надягають на весілля дітей чорні кімоно з вишивкою, щоб висловити радісні емоції.

Як згадала в своєму пості Зеленська, інтронізація імператора - не єдині її плани на час перебування в Японії: "Користуючись нагодою, я планую відвідати Центр здоров’я, ознайомитись з програмою харчування японських школярів та інклюзивною інфраструктурою міста Токіо. Впевнена, досвід такої прогресивної країни як Японія буде надзвичайно корисним, адже створення рівних можливостей для всіх громадян нашої країни є дуже важливою місією для мене як для дружини президента".

Образ першої леді отримав безліч компліментів. У коментарях під знімком користувачі соцмережі називають образ Олени Зеленської "дуже вдалим". Як зазначили деякі, він поєднує в собі скромність і вишуканість одночасно.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами