Лайм

Герої фільму "Залишаючи Неверленд" отримали нову можливість засудити Майкла Джексона

Вся справа в нових поправках до законів штату Каліфорнія

Уейд Робсон та Джеймс Сейфчак, головні герої документального фільму "Залишаючи Неверленд", який звинувачує Майкла Джексона в педофілії, отримали нову можливість засудити артиста.

Як пише TMZ, колись юні друзі Джексона подали позов проти фонду, який займається спадщиною поп-зірки. Примітно, що Робсон та Сейфчак вже намагалися судитися з артистом, але у 2017 році їх позови були відхилені через строки давності. Тепер же в законах Каліфорнії з'явилися певні зміни.

Вся справа в тому, що новий закон штату Каліфорнія розширив терміни давності для справ, які стосуються сексуального насильства над дітьми. Посилаючись на це, апеляційний суд штату скасував попереднє рішення. Незабаром відбудуться слухання, під час яких сторони мають намір представити свої аргументи.

Нагадаємо, в березні цього року канал HBO випустив скандальний фільм "Залишаючи Неверленд", в центрі якого опинилися 36-річний Уейд Робсон та 40-річний Джеймс Сейфчак. Обидва звинуватили Майкла Джексона в педофілії та розповіли про сексуальні стосунки, які нібито мали з музикантом ще в юному віці, перебуваючи в його маєтку з назвою "Неверленд".

  • Раніше стало відомо, що нова стрімінговая платформа Disney + не покаже серію мультфільму "Сімпсони" з Майклом Джексоном. Ми спробували дізнатися, що з нею не так.
  • У серпні цього року в мережі спливла відверта розмова актора Марлона Брандо ("Хрещений батько") з Майклом Джексоном. Запис зберігали в таємниці майже 30 років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами