Лайм

ONUKA випустила новий містичний кліп з екологічним посилом

На химерні костюми героїв пішло 15 мішків одягу, знайденого на секонд-хендах

Група ONUKA порадувала фанатів новим музичним відео на пісню "ZENIT" з альбому 2018 року "MOZAЇKA". Шостий за рахунком кліп групи зняв чоловік і продюсер Нати Жижченко Євген Філатов.

На тлі гір, лісів і річок герої, переодягнені в шаманські костюми, танцюють містичні танці. Їхні образи перегукуються як з традиційним українським різдвяним вертепом, так і з африканською, мексиканською та японською культурами.

Дизайнер Леся Патока зробила костюми з речей, знайдених на київських секонд-хендах. Художниця і стиліст, яка працювала з Олею Поляковою, Джамалою, групами Потап і Настя, Время и Стекло та іншими зірками, створювала реквізит з повагою до навколишнього світу і акцентом на усвідомленому споживанні.

"Я сподіваюся, завдяки "ZENIT" люди побачать щось прекрасне, що нас оточує. Незважаючи на проблеми і труднощі, стрімкий ритм або потреби сучасного світу, іноді потрібно зупинитися і відчути щастя в моменті. Ми бачимо тільки те, що ми вважаємо за краще бачити" , - написала ONUKA на YouTube.

  • MARUV перевдягла реперку Alyona Аlyona в латекс для спільного фото. Співачки блиснули фігурами в обтягуючих комбінезонах.
  • У конкурсі національних костюмів на Міс Всесвіт 2019 перемогла учасниця з Філіппін, але багато конкурсанток представили яскраві вбрання з важливим соціальним посилом. Lime pібрали їх кращі фото.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами