Лайм

Сталлоне, Джей Ло, Він Дізель: зірки масово шанують пам'ять загиблого Кобі Браянта

26 січня легенда NBA загинув в результаті аварії гелікоптера

Актори, музиканти, моделі та інші знаменитості масово шанують пам'ять легенди NBA Кобі Браянта, який загинув 26 січня в результаті аварії приватного гелікоптера.

Своїми спогадами про спортсмена та спільними фото в мережі поділилися актори Сильвестр Сталлоне, Дуейн "Скеля" Джонсон, Пітер Дінклейдж, Він Дізель, моделі Кім Кардашьян, Белла Хадід, музиканти Ленні Кравіц, Джастін Бібер та інші.

"Важко на серці сьогодні... для родини: будь ласка, знайте, він сильно вплинув на наші життя і буде жити в наших серцях. Глибокі співчуття всім. Наші молитви сьогодні за родину цього істинного героя", - написав в особистому мікроблозі Вин Дізель.

"Моє серце розривається. Ніхто ніколи не має відчувати те, через що проходять родини та близькі. Це шокувало всіх нас, але я не можу уявити, що Ванесса відчуває, втративши чоловіка і дочку. Я плачу, просто думаючи про це. Я молюся за родину Браянта, родину Альтобеллі і родини всіх, хто загинув у цій трагедії. Спочивай з миром, Легендо", - написала Кім Кардашьян, приклавши до свого посту спільне фото Кобі Браянта з дочкою, яка, на жаль, теж перебувала з батьком у салоні гелікоптера.

Джастін Бібер опублікував в мережі архівне фото. На ньому він зображений зі спортсменом ще в підлітковому віці: "Не можу повірити. Ти завжди надихав мене", - додав він у коментарі.

"Світ втратив велику людину і великого чемпіона. Мені так шкода його родину. Це розбиває мені серце. Спортсмен, письменник, новатор, зразок для наслідування", - написав під своїм фото Сільвестр Сталлоне.

  • Раніше у віці 77 років в Лондоні помер легендарний британський комік Террі Джонс, один із засновників комедійної трупи "Монті Пайтон".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами