Лайм

На "Голос країни" прийшов переможець "Голосу. Діти" - хто з суддів вже готується до тріумфу

Перемога на дитячому шоу принесла вокалісту популярність не тільки в рідному місті

1 березня на шоу Голос країни-10 пройшли вже 7 випуск і останні "сліпі прослуховування" конкурсантів. У їх числі раптом виявився переможець 2 сезону "Голосу. Діти" Роман Сасанчин. І, схоже, Дан Балан вже готується до тріумфу.

Як розповів перед виступом Роман, на вокальний проект він повернувся нагадати глядачам про себе і добитися після перемоги на дитячій версії шоу реальних успіхів. Як змінився і виступив вихованець Тіни Кароль, дивіться на сторінці нижче.

Перемога на дитячому шоу принесла вокалісту популярність не тільки в рідному місті. Хлопець взяв участь в десятках різних концертів по Україні. Але минув час, сьогодні Роману вже 17 років, і він повернувся на Голос країни-10 підкорювати нові вершини.

Як зазначив сам вокаліст, його голос помітно змінився. І сьогодні шанувальники вокального шоу впізнають його лише по зовнішності.

Сильним виконанням хіта Алессандро Сафіни Luna Tu Сасанчину вдалося розвернути всі чотири крісла суддів. Захопленню Тіни Кароль та MONATIK'а, які спостерігали успіх Романа на дитячому шоу, не було меж.

Коли ж прийшов час обирати, Роман назвав Тіну Кароль другою мамою, але своїм наставником обрав Дана Балана. "Я віддаю тебе в офігенні руки, повір мені", - сказала в напуття хлопцеві співачка.

Дан Балан назвав Романа Сасанчина одним з найсильніших учасників сезону. Схоже, співак бачить у хлопцеві потенційного переможця.

А ось яким був Роман в роки тріумфу на "Голосі. Діти":

  • У третьому випуску шоу Голос країни-10 раптом з'явився український телеведучий Володимир Остапчук, відомий своїм гучним розлученням. Здивувати суддів і глядачів він вирішив своїм маленьким хобі - американським хіп-хопом.
  • Дивіться також, як пройшов 5 випуск шоу Голос країни-10. Розвернути до себе всі суддівські крісла вдалося двом учасникам.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами