Лайм

101-летний житель Италии стал героем соцсетей, ведь он победил коронавирус и пережил "испанку"

Пользователи Reddit нашли нового соперника Елизаветы II

Італія досі залишається однією з країн, які найбільш важко переживають епідемію коронавіруса. Там за станом на 27 березня зареєстровано понад 80 тис. випадків захворювання. У той же час з Італії приходять і позитивні новини - наприклад, про першого довгожителя, якому у віці 101-го року вдалося перемогти Covid-19.

Певний Містер П., ім'я якого місцева газета Rimini Today не називає, одразу ж став героєм соцмереж і мемів на тему коронавіруса. Чоловіком захоплюються, адже він не тільки зумів здолати коронавірус, але й пережив свого часу так звану іспанку - Іспанський грип, який забрав у 1918 році більше життів, ніж Перша світова війна.

Ріміні (Італія) Фото: pinterest.com

Ці два факти дуже вразили користувачів Reddit, адже, як відомо, коронавірус вважають особливо небезпечним для людей похилого віку, а от "іспанка", в розпал якої і народився чоловік, нещадно вбивала дітей. Як жартують реддітори, цей старий - супергерой і новий суперник королеви Єлизавети II, і людству терміново потрібна його кров.

"Минулого тижня Містер П. ліг до клініки Ріміні (місто на узбережжі Адріатичного моря - theLime) з позитивним аналізом на коронавірус. І за лічені дні вразив докторів, медсестер і весь лікарський персонал", - пише видання.

25 березня старого вже доставили додому, і в рідному містечку він став знаменитістю. Як зазначила місцева чиновниця в бесіді з журналістами, історія чоловіка вчить нас, що навіть у віці 101 року майбутнє людини не вирішене.

На Reddit ж продовжують захоплюватися його імунітетом: "Від іспанки найчастіше вмирали новонароджені, а від COVID-19 - літні. Цей чувак реально бос", "Корона що? Ха! Ти знаєш, звідки я родом? Потримай моє вино", "Просто візьміть його ДНК і введіть мені прямо в кров. Дякую!" - жартують в обговореннях новини.

Між коментарями навіть зустрічаються перші тематичні меми:

"Равлики живуть вічно, чи не так?" - "Ні, Дейл, боюся, ніхто не може уникнути смерті... ніхто, крім одного італійського діда" - "Припини тікати, засранцю!"

  • Раніше німецький таблоїд Bild повідомив про госпіталізацію Тілля Ліндеманна в одну з клінік Берліна з коронавірусом. Як стверджує джерело, лідер гурту Rammstein знаходиться у відділенні інтенсивної терапії.
  • Про захворювання коронавірусом і його симптоми розповів раніше і герой популярного шоу "Холостяк" Френсіс Метью.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами