Лайм

Марічка Падалко прокоментувала конфуз із зубом у прямому ефірі

Ведуча відреагувала на раптову славу в ЗМІ

Марічка Падалко прокоментувала прямий ефір на каналі "1+1", під час якого у неї випав передній зуб. Як посміялася ведуча новин, "нова слава" прийшла звідти, звідки її не чекали.

За словами 44-річної Падалко, це найбільш курйозний випадок за 20 років її кар'єри на телебаченні. У 2013 році в своєму ж ефірі вона побачила, як в центрі Києва затримують її чоловіка, ще пізніше до студії увірвався пес. Але цим, як підкреслила ведуча в Інстаграм, і прекрасний прямий ефір. Що ж стосується причини цієї незручної ситуації, вона виникла ще десять років тому.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Марічка Падалко (@marichkapadalko)

"У мене в спальні стояв важкий металевий будильник і одного разу дуже зацікавив мою маленьку дочку, - згадала Падалко. - Вона схопила його з підвіконня і почала розмахувати "іграшкою" навколо сплячої мами. І тільки я позіхнула, як маленька весела ручка відбила мені половину зуба. Зараз зважилася на більш радикальний ремонт. Тільки була не дуже уважна до заборони стоматолога надкушувати їжу передніми зубами до закінчення лікування. Власне, тому сталося те, що сталося..."

Марічка Падалко в студії Фото: instagram.com/marichkapadalko

Ведуча зізналася, що частину ефіру спеціально не випустили в мережу. Але коли його поширили очевидці, вона дуже здивувалася активній підтримці. Тих, хто посміявся над маленькою неприємністю, виявилося значно менше, а ось захоплення професіоналізмом ведучої висловили тисячі людей з різних куточків України.

"Моя колега написала, мовляв, "ти так відреагувала, ніби щодня губиш зуби", - посміялася Падалко у своєму пості.

  • Конфузи трапляються. Дивіться також на theLime, як іспанський журналіст Альфонсо Мерлос потрапив у дуже незручну ситуацію під час прямого ефіру, який проводив на карантині просто з дому. Поки він впевнено спілкувався з ведучим одного з місцевих телеканалів, позаду нього раптом з'явилася напівгола дівчина. Про неї Альфонсо забув.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами