Лайм

Ведучу Марічку Падалко засипали колючими жартами через конфузу в ефірі. Ось тільки гумор так собі

У мережі продовжують обговорювати незграбний момент під час випуску новин

15 липня під час ранкового прямого ефіру на каналі "1+1" у Марічки Падалко несподівано випав передній зуб. Ведуча зовсім не розгубилася і як ні в чому не бувало продовжила вести випуск новин. І поки одні захоплюються професіоналізмом журналістки, інші залишають в мережі колючі жарти.

Так, під одним з останніх постів ведучої в Instagram розгорнулася бурхлива дискусія. Одні підтримали Марічку, похваливши за стресостійкість, інші ж просто залишають в коментарях недоречні жарти.

Нагадаємо, що конфуз стався, коли Марічка Падалко зачитувала підводку до сюжету про коронавірус у курортному селі Стрілкове Херсонської області. У якийсь момент ведуча відчула, що у неї випав зуб. Вона незворушно піднесла руку до рота, зловила його і продовжила зачитувати новини.

Користувачі припустили, що у ведучої був встановлений тимчасовий зуб або вінір - порцелянові або керамічні накладки, які заміщають зовнішній шар зубів, тому так легко випав. Сама Марічка цю ситуацію не коментує.

Фото: скріншот відео

  • Ведуча програми "Факти" на каналі ICTV Інна Шевченко розповіла про забавний конфуз, який стався перед її недавньім весіллям у Франції.
  • Іспанський журналіст Альфонсо Мерлос потрапив в дуже незручну ситуацію під час прямого ефіру, який проводив просто з дому. Поки він впевнено спілкувався з ведучим на каналі Estado de Alarma, позаду нього раптом з'явилася напівгола дівчина.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях