Лайм

Актор Володимир Конкін відмовився вірити у випадкову смерть дочки і назвав свою версію

Близькі Софії Конкіної мають намір розслідувати обставини її смерті

Актор Володимир Конкін, який зіграв роль Шарапова в картині "Место встречи изменить нельзя", відмовився вірити, що смерть його дочки в одному з московських фітнес-клубів могла бути нещасним випадком. Родина 32-річної Софії впевнена, що її вбили.

Таку версію вперше після інциденту Конкін озвучив в студії телепередачі "Пусть говорят". До цього актор утримувався від будь-яких коментарів, пише "СтарХит".

Софія Конкіна Фото: facebook.com/konkinasofia

"Я вимагаю, щоб представники Слідчого комітету зайнялися розслідуванням, - заявив в студії Конкін. - Вся наша родина глибоко переконана, що моя дочка була вбита".

Схожої версії дотримується і директор актора, яка також спростувала чутки про загиблу в басейні Софію: "Хтось писав, що вона була в депресії, але це не так [...] Також пишуть, що Софія була під впливом алкоголю. Розтин показав , що в її крові не знайдено алкоголю. Я, як і Володимир Олексійович, впевнена, що її вбили".

Зокрема Конкін і його оточення вказує на той факт, що дівчина перебувала під водою кілька хвилин, як показав розтин, але з якоїсь причини ніхто з персоналу не прийшов їй на допомогу. Близькі Софії мають намір розслідувати обставини її смерті.

Софія Конкіна з батьком Фото: starhit.ru

Нагадаємо, близько опівночі 22 вересня відвідувачі одного з Московських фітнес-клубів виявили Софію Конкіну на дні басейну. Прибулі на місце інциденту лікарі зуміли запустити серце дівчини, а пізніше в лікарні відновити дихальну функцію, але в підсумку Конкіна все одно померла. За однією з версій, в результаті відмови нирок.

Софія Конкіна не пішла шляхом батька-актора і працювала юристом. У 2009 році дівчина закінчила юридичний факультет Інституту економіки, виховувала двох дітей. Софія була третьою дитиною артиста.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами