Лайм

Брітні Спірс засипала Instagram фото топлес, але фанати впевнені - зараз для цього не найкращий час

Співачка бореться за звільнення з-під опіки батька

На вихідних Брітні Спірс опублікувала в Instagram дві відверті фотографії, на яких ледве прикриває груди руками. Хоча багато шанувальників 39-річної співачки похвалили її за сміливість, частина з них впевнена - відверті знімки лише завадять під час судової битви за визволення зірки з-під опіки батька.

Фото: https://www.instagram.com/britneyspears/

"Хто ще думає, що вони використають ці знімки як докази, що вона нестабільна?" - пишуть у коментарях. - "Брітні, ми намагаємося домогтися твого звільнення. Скинь обороти трохи". "Схоже, що людина, яка контролює її соцмережі, намагається виставити її нестабільною". "Той, хто стоїть за її аккаунтом, намагається її скомпроментувати". "Минулого разу, коли вони постили однакові селфі мільйон разів, вони намагалися переконати нас, що у Брітні деменція. Що вони намагаються сказати зараз? Що у неї зірвало дах? Що вона страждає від ексгібіціонізму? Я не вірю. Брітні б ніколи не запостила нічого подібного сама".

Фото: https://www.instagram.com/britneyspears/

Нагадаємо, що Брітні Спірс намагається звільнитися від опіки, під якою знаходиться з 2008 року після психічного зриву. Фінанси, лікування та особисте життя зірки роками контролював її батько Джеймі Спірс. На слуханнях у червні співачка зізналася, що він зловживав своєю владою, змушував її приймати сильнодіючі ліки і не давав завагітніти.

"Я думала, що вони намагалися вбити мене. Якщо це не насильство, я не знаю, що це. Це бісова жорстокість. Я хочу висунути звинувачення проти свого батька", - заявила Брітні в суді. Після цього їй вперше дозволили найняти власного адвоката, який буде відстоювати її інтереси.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Обдаровані красою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найпривабливіші

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше наділені ідеальними пропорціями, бездоганними рисами обличчя та вважаються найкрасивішими

Здаються холодними, як лід: астрологи назвали найменш емоційний знак Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше не показують своїх емоцій і не заводять відносини, в яких надто багато драми