Лайм

Брітні Спірс боялася, що її вб'ють опікуни - співачка знову виступила в суді і отримала першу перемогу

Співачці дозволили найняти власного адвоката

Брітні Спірс отримала право найняти власного адвоката після того, як 14 липня емоційно виступила в суді. Вона заявила, що хоче звинуватити батька у знущаннях, пише CNN.

Фото: instagram.com/britneyspears/

39-річна співачка сказала, що нинішні умови опіки, під якою вона знаходиться з 2008 року, дозволили Джеймі Спірсу "зруйнувати її життя".

"Я тут, щоб позбутися батька і звинуватити його у зловживанні опікунством, - сказала Спірс крізь сльози. - Я думала, що вони намагалися вбити мене. Якщо це не насильство, я не знаю, що це. Це бісова жорстокість. Я хочу висунути звинувачення проти свого батька сьогодні. Я хочу провести розслідування щодо мого батька".

Минулого місяця поп-зірка зізналася, що опікуни змушували її виступати проти волі, приймати літій і носити внутрішньоматкову спіраль всупереч її бажанню завагітніти. У випадку Брітні опікунство - це юридична домовленість, яка дає призначеному судом опікуну право вирішувати фінансові та / або особисті справи іншого дорослого, який був визнаний недієздатним.

Новим адвокатом Брітні Спірс став колишній федеральний прокурор Метью Розенгарт, який порадив Джеймі Спірсу добровільно відмовитися від своєї ролі в інтересах дочки. З 2008 року адвокатом співачки був призначений судом Семюел Д. Інгхем, але після того, як зірка розкритикувала його за лояльність до батька, він подав прохання про відставку.

За даними Міністерства юстиції США, сьогодні близько 1,3 мільйона дорослих у США знаходяться в аналогічних обмежених умовах, поки їхні опікуни контролюють активи на суму не менше 50 млрд доларів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Співак Немо зі Швейцарії виграли "Євробачення-2024" - текст пісні The Code, яка принесла їм перемогу

Україна - у трійці: як у Мальме пройшов фінал "Євробачення 2024"

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Україна посіла 3 місце у фіналі "Євробачення-2024": хто виграв конкурс у Мальме

На "Євробаченні-2024" переміг представник Швейцарії Nemo - alyona alyona та Jerry Heil посіли третє місце у фіналі