Лайм

В Instagram Брітні Спірс знову з'являються дивні фото, і до них одне лише питання - хто веде аккаунт співачки?

Нова публікація викликала занепокоєння у фанатів зірки

Шанувальники Брітні Спірс знову занепокоїлися про співачку через її нові публікації в Instagram. На сторінці 39-річної зірки з'явилася серія дивних фото, і фани впевнені - аккаунт веде не вона.

На нових кадрах поп-виконавиця зображена у костюмі покоївки з відвертим декольте. На двох знімках Брітні закриває обличчя фартухом. Нова публікація не підписана, лише супроводжена смайликами у вигляді червоних туфель.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Britney Spears (@britneyspears)

"Хто керує цим обліковим записом"? "Що взагалі відбувається?" "Поверніть Брітні її аккаунт!", "Я втомився від цієї людини, яка зіпсувала аккаунт Брітні", "Я не здивуюся, якщо вона розповість, що цим аккаунтом управляє хтось інший", - пишуть стурбовані фани під постом.

Також в коментарях публікують слоган руху #FreeBritney ("Звільніть Брітні"), учасники якого намагаються підтримати співачку та допомогти їй позбутися від опікунства.

  • Шанувальники вже давно підозрюють, що опікуни не дозволяють їй самостійно вести Instagram, і її колишній візажист Біллі Брасфілд підлив масло у вогонь їх побоювань.
  • Брітні Спірс знаходиться під опікою свого батька з 2008 року. Без відома Джеймі Спірса співачка не може розпоряджатися фінансами, майном, а також будувати кар'єру та особисте життя. Останні кілька років зірка намагається вийти з-під опіки, але поки суд не стає на її бік .

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео