Лайм

В Індії розлючений слон напав на автобус з людьми: відео атаки

На щастя, постраждав у цій історії тільки транспортний засіб

Пасажири автобуса в індійському окрузі Нілгірі познайомилися зі слоном ближче, ніж їм, можливо, хотілося б. Розлючений гігант атакував їхній транспорт і розбив лобове скло бивнями, пише NY Post.

Інцидент 25 вересня зняв на відео один із пасажирів автобуса. Водій зупинився, щоб дозволити тварині перейти дорогу, але замість цього вона перейшла в атаку. Коли слон штовхнув автобус вдруге, водій зігнав пасажирів в задню частину салону, щоб ніхто з них не постраждав.

Зрештою слон залишив автобус, а водій заслужив похвалу від місцевих природоохоронних органів.

"Величезна повага до водія цього автобуса в Нілгірі, який зберігав холоднокровність навіть після жахливих ударів по автобусу збудженого слона. Він допоміг пасажирам безпечно повернутися додому після інциденту", - написала в Твіттері Супрія Саху, головний секретар уряду штату Тамілнад з питань навколишнього середовища.

  • У притулку Піннавела на Шрі-Ланці на світ з'явилися слони-близнюки. Це рідкісна подія сталася на території країни вперше за 80 років.
  • Вчені створять морозостійкого слона, який буде виглядати як мамонт. Перші гібриди можуть з'явитися вже через 6 років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLimeі дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Обдаровані красою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найпривабливіші

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше наділені ідеальними пропорціями, бездоганними рисами обличчя та вважаються найкрасивішими

Здаються холодними, як лід: астрологи назвали найменш емоційний знак Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше не показують своїх емоцій і не заводять відносини, в яких надто багато драми