Лайм

Перший ретроградний Меркурій 2023 року завершився: коли чекати нових випробувань

Скоригуйте свої плани і не витрачайте сили на жаль

18 січня перший ретроградний Меркурій 2023 офіційно закінчився, і планета-посланець скоригувала свій курс. Після цього астрологи портала Astrostyle дали зелене світло на встановлення нових цілей. Якщо на початку року вас переслідували невдачі, ви можете скоригувати плани і спробувати втілити їх ще раз.

До 7-8 лютого 2023 року ми все ще відчуватимемо тривалий ефект ретроградного Меркурія (також відомий як тіньовий період або "ретро-тінь"), але він не повинен заважати вам рухатися вперед.

Читайте також: Астрологи назвали найщасливіші числа, дні та кольори на рік Кролика.

Фото: pexels.com

Оскільки Меркурій управляє нашими розумовими процесами, його ретрогради зазвичай заплутують мислення. Під час цього періоду більш продуктивно зосередитись на минулому: переглянути свої дії та звички, виправити помилки, переробити невдалі проекти, помиритися з тими, з ким погіршилися стосунки.

Не витрачайте час на те, щоб лаяти себе за ретроградну плутанину. Натомість знайдіть способи повернутися на правильний шлях якнайшвидше, а потім зберіть все по шматочках і приведіть свій план у дію.

Не зупиняйтеся на досягнутому. Перший молодий місяць 2023 року настав 21 січня, і це ідеальний трамплін для того, щоб нарешті прийняти свої рішення та заручитися підтримкою друзів. Якщо у цей день ви прийняли важливе рішення, сміливо втілюйте його у 2023 році – зірки будуть на вашому боці.

Читайте також: У них є відповіді на всі запитання: 6 найрозумніших знаків зодіаку.

Також не зайвим буде запланувати нові проекти та важливі заходи на 7 лютого, після того, як закінчиться період ретроградної тіні Меркурія.

Коли буде наступний ретроградний Меркурій у 2023 році

Після 18 січня, коли закінчився перший ретроградний Меркурій 2023 року, ми отримуємо невеликий перепочинок від ретроградів доти, доки планета не здійснить зворотний перехід через Тельця, з 21 квітня по 14 травня.

Інші дати ретроградного Меркурія у 2023 році: 23 серпня - 15 вересня (у Діві); 13-23 грудня (у Козерозі); 23 грудня-1 січня 2024 року (у Стрільці).

Новини партнерів

Читайте також

Обдаровані красою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найпривабливіші

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше наділені ідеальними пропорціями, бездоганними рисами обличчя та вважаються найкрасивішими

Здаються холодними, як лід: астрологи назвали найменш емоційний знак Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше не показують своїх емоцій і не заводять відносини, в яких надто багато драми