Лайм

Фани Marvel розшукали всі шість вирізаних сцен з фінальної частини "Месників": відео

Чому режисери раптом вирішили прибрати всі шість сцен - поки не відомо

Фанати кіновсесвіту Marvel розшукали всі шість вирізаних сцен екшену "Месники: Фінал". З невідомих причин ці епізоди так і не увійшли до картини, яка закрила серію фільмів про команду найпопулярніших супергероїв студії.

Компіляція вирізаних сцен з'явилася на каналі We Got This Covered в YouTube, де за найближчу добу після публікації зібрала більше мільйона переглядів.

Присутній в компіляції і вже відомий фанам епізод, в якому супергерої прощаються із загиблим Тоні Старком. Соколине око встає на одне коліно і схиляє голову, щоб віддати данину загиблому товаришу. Його прикладу один за одним слідують й інші герої саги.

Раніше режисери Джо та Ентоні Руссо пояснили, чому ця сцена так і не вийшла на екрани. Вирізали її вже після зйомок похорону Старка. На думку режисерів, другий епізод виявився значно більш емоційним, ніж перший. Що ж стосується решти п'яти епізодів - причина їх видалення із загального хронометражу поки залишається невідомою.

  • Раніше американський актор Кріс Хемсворт, який виконав роль Тора в касових екшенах Marvel, оголосив про рішення тимчасово залишити кіно.
  • Американський телеканал НВО анонсував зйомки нового міні-серіалу "Цирцея" (Circe) про давньогрецьку чаклунку. Любителі фентезі та міфів затамували подих.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї