Лайм

Disney перезніме класику кіно, в тому числі і "Сам удома"

Що правда, поки не відомо, в якому саме вигляді картини з'являться на екрані

У компанії Disney зважилися взятися за ремейки фільмів, які сьогодні вже називають класикою. Так, нове життя подарують картинам "Один вдома" та "Ніч в музеї". Розглядаються варіанти перезняти і таких проектів як "Щоденник слабака" та "Оптом дешевше".

Як пише ComicBook з посиланням на інформацію генерального директора Disney Боба Айгера, нововидані фільми з'являться на поки ще не запущеній стрімінговой платформі компанії Disney +.

"Ми плануємо активно працювати із зібранням творів Fox для наповнення наших платформ", - зазначив Айгер в телефонній бесіді з журналістами. Що правда, поки неясно, в якому саме вигляді картини з'являться на екрані, як повнометражні фільми або ж серіали.

Що ж стосується платформи Disney +, її запуск попередньо планується вже 12 листопада. Щомісячна підписка обійдеться користувачам у $7. Раніше для неї ж компанія придбала кіностудію 20th Century Fox, а також права на кілька популярних франшиз, в тому числі "Люди-Ікс", "Аватар" та мультсеріал "Сімпсони".

Очікується також, що на платформі з'явиться ряд кабельних каналів телемережі Fox, включаючи National Geographic і частку в стрімінговом сервісі Hulu.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї