Лайм

Розпалює хаос та насильство: Трамп звинуватив Голлівуд у расизмі через скандальний фільм

Президент США вважає голлівудські фільми небезбечними і шкідливими

Президент США Дональд Трамп звинуватив Голлівуд у расизмі і заявив, що кіноіндустрія надає країні "ведмежу послугу".

Видання Variety пише, що зауваження Трампа були спровоковані запланованим виходом сатиричного трилера "Полювання". Фільм про еліту, яка полює на білих комірців заради розваги, викликав негативну реакцію в Fox News і інших консервативних ЗМІ США. Після масової стрілянини в Ель-Пасо і Дейтоні компанія Universal призупинила кампанію по його просуванню.

"Ліберальний Голлівуд - расист на вищому рівні, з величезною ненавистю і гнівом! Їм подобається називати себе "елітою", але вони не еліта. Фактично, саме люди, яким вони так сильно протистоять, насправді є Елітою. Фільм зроблений для того, щоб розпалити хаос. Вони створюють своє власне насильство, а потім намагаються звинуватити інших. Вони справжні расисти і дуже шкідливі для нашої країни! "- написав Трамп в Твіттері.

Президент США пообіцяв приборкати кіноіндустрію.

"Ми збираємося бути з ними дуже жорсткими. Вони несправедливо ставляться до консерваторів, - продовжив Трамп свою думку. - Голлівуді дійсно жахливий. Фільми, які вони випускають, дуже небезпечні для нашої країни. Те, що робить Голлівуд, надає їй величезну ведмежу послугу".

Протягом багатьох років Дональд Трамп неодноразово звинувачував в расизмі режисера Спайка Лі ( "Чорний клановец", "Роби, як треба") і телеведучого Тевіса Смайлі. Також одного разу він запитав, чому канал ABC допустив трансляцію серіалу "Чорнуватий" про афроамериканську родину, яка прагне передати своїм дітям історію темношкірих предків. Його президент вважає "расизмом найвищого рівня".

Тим часом вихід скандального трилеру "Полювання", запланований на 27 вересня, був повністю скасований студією Universal. Фільм з Хіларі Суонк у головній ролі заявлено як "сатиричний хоррор". Він розповідає про ліберальну еліту, яка радісно вистежує і вбиває поплічників Дональда Трампа, викрадених з консервативних штатів і кинутих в мисливський заповідник.

Після масових вбивств в техаському Ель-Пасо і Дейтоні, штат Огайо, студія Universal зіткнулася з громадською критикою і відклала вихід фільму.

"Ми підтримуємо наших кінематографістів, але розуміємо, що зараз не час випускати цей фільм", - йдеться в заяві студії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї