Лайм

Крістіан Бейл поділився думкою про нового Бетмена і дав кумедну пораду Роберту Паттінсону

"Темний лицар" вірить, що Паттінсон добре впорається з його коронною роллю

Крістіан Бейл вважає, що Роберт Паттінсон буде цікавим Бетменом в майбутньому фільмі Метта Рівза. Актор виконав роль супергероя в трилогії "Темний лицар" Крістофера Нолана, і його версію багато хто вважає найкращою з існуючих.

Видання Screen Rant пише, що студія Warner Bros. офіційно затвердила Паттінсона на роль Бетмена на початку 2019 року, а сам фільм вийде в 2021 році. 33-річний Роберт Паттінсон обійшов у кастингу актора Ніколаса Холта ("Люди Ікс", "Толкін") і замінив Бена Аффлека, який зіграв персонажа в трьох фільмах франшизи "Розширений всесвіт DC".

Новий "Бетмен" стане ще одним переосмисленням культового героя. Початковий план передбачав, що Аффлек знову виконає свою роль, але вступивши на посаду режисера, Метт Рівз відразу ж вирішив змінити головного актора.

Сьогодні фільм знаходиться в стадії розробки, і Рівз лише недавно закінчив сценарій. Участь Паттінсона у фільмі деякі фанати зустріли негативною реакцією, але продюсери закликали їх не робити поспішних висновків. Крістіан Бейл, схоже, підтримує цю точку зору.

В інтерв'ю виданню Variety "Темний лицар" поділився своїми думками про кастинг Паттінсона, назвавши його "хорошим, цікавим вибором". Тепер багато хто визнає це схваленням, але Бейлу може бути просто цікаво дізнатися, чи впорається зірка саги "Сутінки" з цією роллю.

Варто зазначити, що в останні роки Роберт Паттінсон знімався в серйозних проектах і довів свою акторську майстерність. Серед його робіт - "Космополіс" Девіда Кроненберга, кримінальна драма "Гарні часи", комедійний вестерн "Дівиця", науково-фантастичний фільм "Вище суспільство" і фільм жахів "Маяк".

На питання, яку пораду Крістіан дав би Роберту, він без роздумів відповів: "Таку ж, як і Бену [Аффлеку]. У цьому костюмі потрібно призвичаїтися ходити в туалет самостійно. Ти не відчуваєш себе супергероєм, якщо не можеш сам помочитися."

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї