RU  UA

Кiно

В Україні стартував показ фільму Олексія Залевського "Добрий митець це мертвий митець"

Це друга картина відомого дизайнера

2 жовтня в український прокат вийшов фільм "Добрий митець це мертвий митець". Автором ідеї та режисером стрічки виступив відомий дизайнер Олексій Залевський. До слова, це його друга картина.

Фільм був знятий в рекордні терміни - всього за 6 діб без державного фінансування.

"Моє авторське кіно не є комерційним і масовим. Але кожен точно знайде для себе тут кілька тем для роздумів. Через гротескну призму всі ми можемо поглянути на себе і свої вчинки", - говорить Залевський.

Більшість акторів фільму - любителі - працівники туристичної галузі, опинилися в одному місці в один час. Всі дії розгортаються в Туреччині. За сюжетом кілька аніматорів намагаються розважити гостей - представників туристичної галузі, які вже багато бачили. Наскільки далеко готові зайти аніматори заради слави й уваги публіки?

Фільм був знятий за підтримки міжнародного туроператора TEZ TOUR.

"Ми вирішили підтримати зйомки фільму, адже для нас, як для провідного туристичного оператора важливо дарувати людям незабутні емоції. Завдяки фільму, глядачі ніби зможуть "продовжити" свою відпустку в Туреччині, побачити себе з боку або краще зрозуміти нашу роботу", - додає Аркадій Маслов, комерційний директор NEZ TOUR в Україні.

Головні ролі у фільмі виконали: ведуча Нового каналу Олена Філонова, актор театру і кіно Сергій Булин і шоумен Сергій Величанський.

Треки до картини створив піаніст Євген Хмара. У стрічці також звучить вокал Кіри Мазур, ILLARIA, Marina Lecomber (Великобританія), Jack Lecomber by ZHEGE (Великобританія).

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Как в домашних условиях сделать пастуший пирог со шпинатом, горохом, картофелем и фаршем, чтобы разнообразить привычное меню своей семьи