Лайм

Фанати "Гри престолів" отримають новий фінал: Джордж Мартін розповів про закінчення фентезі-саги

Мартін за звичкою говорить загадками, але його слова дають надію

У пух і прах розкритикований фінальний епізод "Гри престолів" вийшов 8 місяців тому, але фанати серіалу досі не полишають надії на компенсацію. Схоже, їхні мрії збудуться: письменник Джордж Мартін оголосив, що нарешті закінчує серію книг "Пісня Льоду й Полум'я".

В інтерв'ю німецькій газеті Welt Мартін сказав, що дві нові книги "Вітри зими" і "Мрія про весну" будуть відрізнятися від серіалу HBO.

"Люди знають кінець, але не завершення", - загадково зазначив автор.

Після четвертого сезону "Гри престолів" у Девіда Беніоффа та Д. Б. Вайса закінчився вихідний матеріал, тому шоуранери самі визначали долю головних героїв. Аж до 8 сезону реакції шанувальників книги та шоу були позитивними, але фінал змусив понад мільйон людей підписати петицію, що закликає HBO переробити сезон.

Коли Джорджа Мартіна запитали, чи варто сподіватися на фільм з адекватним фіналом, письменник відповів: "Наразі я не можу вирішувати, тому що HBO контролює права на екранізацію".

"Девід Беніофф та Д.Б. Вайс, два творця серіалу, насправді хотіли закінчити сагу після сьомого сезону трьома великими фільмами, - додав Мартін. - "Гра престолів" повинна була закінчитися в кінотеатрах. Чотири чи п'ять років тому це серйозно обговорювалося".

На жаль, HBO відмовилися від цієї ідеї. Керівники сказали: "Ми виробляємо телешоу, а не займаємося кінобізнесом".

  • Зараз серіал "Будинок Дракона" став для HBO головним пріоритетом. Нещодавно стало відомо, коли вийде довгоочікуваний пріквел "Гри престолів" про родину Таргаріенів.
  • Виконавець ролі агента Сміта розповів, чому не повернеться в нову "Матрицю 4". Адже Г’юго Вівінг був серйозно налаштований ще раз зіграти злу комп'ютерну програму!

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї