Лайм

Всі говорять про Роберта Паттінсона в образі Бетмена - костюмчик акторові і справді личить

Прем'єра фільму "Бетмен" Метта Рівза очікується в червні 2021 року

Шанувальники всесвіту DC довго гадали, як актор Роберт Паттінсон буде виглядати в костюмі Бетмена, адже саме його на головну роль в однойменному фільмі запросив режисер Метт Рівз. У мережі з'являлися різні фан-арти і перші малоуспішні фото зі знімального майданчика, але з появою короткого тізера від самого режисера всі побоювання зникли.

У Твіттер Метт Рівз опублікував короткий ролик, в якому Паттінсон вперше з'являється в образі супергероя. На записі можна розглянути різні елементи костюма, в тому числі й маску Бетмена, яка частково закриває обличчя актора.

Відео зняв оператор Грег Фрейзер і наклав на нього червоний фільтр. Шанувальники Бетмена одразу же поспішили прибрати його, щоб краще роздивитися новий костюм.

Наскільки відомо, зйомки нового "Бетмена" стартували в Лондоні 27 січня. Тоді в Твіттер режисера і з'явився перший знімок зі знімального майданчика. Подробиці сюжету досі залишаються в секреті, але як припускають фани, фільм стане екранізацією лінії коміксів "Бетмен. Довгий Хелловін".

Крім Роберта Паттінсона в картині Рівза також з'являться Зої Кравіц (Жінка-кішка), Пол Дано (Загадник), Колін Фаррелл (Пінгвін), Джеффрі Райт (комісар Джим Гордон) та інші. Прем'єра фільму очікується 24 червня 2021 року.

  • 55-річний Рассел Кроу так постарався набрати ваги для нової ролі, що зараз його просто не впізнати. Але зйомки закінчилися, і зірка "Гладіатора" вирішив триматися в тіні, поки не приведе себе в порядок.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї