Лайм

Не час помирати: через коронавірус фанати попросили відкласти прем'єру нового Джеймса Бонда

Люди бояться, що до початку квітня ситуація з коронавірусом COVID-19 в світі не покращиться

Шанувальники Джеймса Бонда попросили студії MGM і Universal відкласти випуск нового фільму "007: Не час помирати" через коронавірус. Відкритий лист із закликом "поставити охорону здоров'я вище графіка маркетингових релізів" з'явився на фан-сайті MI6-HQ.

Ситуація в Китаї вже спонукала кіностудії перенести випуск фільму в Гонконзі на 30 квітня і скасувати рекламні заходи в Китаї, Південній Кореї і Японії, але графік європейських і північноамериканських прем'єр поки не змінювався. Прем'єра 25-го Бонда повинна відбутися в Лондоні 31 березня, а в прокат він потрапить 9 квітня.

Фанати пропонують перенести довгоочікуваний реліз на літо через побоювання, що поширення коронавірусу призведе до закриття кінотеатрів або завадить людям подивитися фільм в кіно.

"Існує значна вірогідність того, що кінотеатри будуть закриті або їх відвідуваність значно зменшиться до початку квітня, - йдеться в листі. - Всього одна людина, яка може навіть не проявляти симптомів, може заразити іншу частину аудиторії. Це не та реклама, яка вам потрібна. Це просто фільм. Здоров'я і благополуччя шанувальників і їхніх родин важливіше. Ми всі чекали цей фільм більше 4 років. Ще кілька місяців не зашкодять якості фільму, а тільки допоможуть касовими зборами".

За даними Reuters, за станом на 2 березня в світі було зареєстровано понад 89 000 випадків зараження вірусом COVID-19, більшість - в Китаї. За межами Китаю він поширився на 66 країн. 3 березня перший випадок коронавируса зареєстрований в Україні в місті Чернівці.

  • Зйомки фільму "Місія нездійсненна 7" з Томом Крузом скасували через коронавірус в Італії. Бойовик повинні були знімати в Венеції, але в місті заборонили всі громадські заходи.
  • Джекі Чан відповів на чутки про те, що потрапив в карантин через коронавірус. Помітивши актора в ресторані без маски, фанати одразу ж запанікували.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї